muszyna

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
edo58+
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2014 13:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

muszyna

Post autor: edo58+ »

hej kto planuje wyjazd do muszyny do ośrodka revita odradzam zabiegi bardzo słabe a jedzenie które dają zadowoli kuracjusza z anoreksją ,może w końcu ktoś się zainteresuje tym ośrodkiem i doprowadzi do normalności !!!! pozdrawiam!!
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

rewita - lizacja w Muszynie...

Post autor: jacky6 »

do reklamacji ... :mrgreen: :ugeek:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: muszyna

Post autor: teśka »

"Muszyna" w Muszynie zamieniona na "Revitę". Po kolejnym odwołaniu dostałam "Wital" w Gołdapi.
Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak w tej Revicie, z której zrezygnowałam :)
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Witam,

Tak z ciekawości, jaki powód podałaś aby zwrot ostał zaakceptowany przez NFZ?. Czy kiepski standard w Revicie.
Pozdrawiam.
Bietka :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Witaj Bietka :)
Nie chciałam jechać na południe. Napisałam, że to zbyt uciążliwe dla mojego kręgosłupa przy nawracających dolegliwościach.
A dodatkowo chciałam inny termin, gdyż pierwszy nakładał się z wyjazdem z ZUS-u.
Pozdrawiam :kwiat:
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Byłam w Revicie.............nie moge powiedZiec nic zlego.zabiegi jak wkazdym sanatorium,nic dodac nic ując.Jedzenie bylo znosne,może Panom było ciut mniej.Ogolnie uważamze bylo super,towarzystowo wprawdzie troche nartowe,ale chodzilismy na mecze muszynianek.Nie wiem skąd takie opinie
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

teśka pisze:"Muszyna" w Muszynie zamieniona na "Revitę". Po kolejnym odwołaniu dostałam "Wital" w Gołdapi.
Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak w tej Revicie, z której zrezygnowałam :)
Nic podobnego snatorium Musyn to jedno a Revita to drugie
edo58+
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2014 13:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: edo58+ »

hej evora czy wiesz jak wyglądają zabiegi w innych sanatoriach ....myślę że nie ,a wyżywienie jeszcze raz z całym szacunkiem dla ciebie było fatalne ogóry ogórkami popychane , a pan wodzirej który dba o własną kieszeń i naciąga starsze osoby ,handel ciuchami na korytarzu że nie można przejść , można by tak ciągnąć i ciągnąć
i dać zawiadomienie do nfz. aby się tym zajął i skontrolował revitę pozdrawiam.
ODPOWIEDZ