Ustroń od 14 lipca do 3 sierpnia 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Ustroń od 14 lipca do 3 sierpnia 2014

Post autor: Hania »

Witam
Dostałam skierowanie do sanatorium Równica . Może wybiera się ktoś z Warszawy. Jadę autobusem.
Pozdrawiam
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Re: Ustroń od 14 lipca do 3 sierpnia 2014

Post autor: baron14 »

Witam Haniu jak będziesz w Ustroniu i przypadkiem zawitasz do Leśnego Parku Niespodzianek pozdrów tamtejsze sarenki :D a najlepiej wszystkie zwierzątka życzę super pogody , fajnego towarzystwa , super zabiegów oraz dobrego partnera do tańca :D
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dlaczego nie mogę zajść do Leśnego Parku Niespodzianek, wprawdzie byłam w zeszłym roku, ale zwierzątka zawsze warto pozdrowić.Przyda się super pogoda, dobre zabiegi a co towarzystwa to się okaże na miejscu jakie będzie.Potrzebuję spokoju i odpoczynku. Co do tańców (choć bardzo lubię tańczyć) to niestety nie mogę.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Hania pisze:Witam
Dostałam skierowanie do sanatorium Równica . Może wybiera się ktoś z Warszawy. Jadę autobusem.
Pozdrawiam
Ja się tam wybieram,ale nie do" Równicy" - troszkę wcześniej na troszkę krócej niż Ty.Piszesz że potrzebujesz spokoju i odpoczynku.W "Równicy" raczej spokoju nie ma.Tam ruch we wszystkich kierunkach :D Ale każdy inaczej rozumie spokój i odpoczynek.Może dla Ciebie to będzie idealne miejsce na odpoczynek i wyciszenie :kwiat: :kwiat: Pozdrawiam i życzę owocnej rehabilitacji. ;)
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Stokrotko wiem że w Równicy jest wiele osób. Byłam tam 2 lata temu. bardzo miło wspominam ten pobyt, ale to była inna sytuacja.A teraz wszystko się zmieniło i dlatego z jednej strony cieszę się , że tam jadę .Mam zamówioną jedynkę a w czasie wolnym mam zamiar spacerować , czytać książki, po prostu relaksować się.Muszę sobie wiele spraw przemyśleć.A jak będzie zobaczymy.
Bardzo dziękuję za pozdrowienia
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Haniu! Czy zechcesz się ze mną skontaktować gdy będziesz już na miejscu. Zabierasz ze sobą laptopa ? Może wspólna kawka ew. herbatka gdzieś przy stoliku na "mieście" :kwiat:
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Stokrotko
Nie zabieram laptopa, bo jak pisałam wcześniej ze względu na sytuację jaką mam muszę wiele spraw przemyśleć po moich przykrych przeżyciach.
Jeżeli chodzi o spotkanie to nie ma sprawy. A jak się skontaktujemy, od kiedy będzie w ustroniu . Ja przyjadę 14 około 16,00
Pozdrawiam
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hania pisze:Witaj Stokrotko
Nie zabieram laptopa, bo jak pisałam wcześniej ze względu na sytuację jaką mam muszę wiele spraw przemyśleć po moich przykrych przeżyciach.
Jeżeli chodzi o spotkanie to nie ma sprawy. A jak się skontaktujemy, od kiedy będzie w ustroniu . Ja przyjadę 14 około 16,00
Pozdrawiam
Haniu ! Jeśli jedziesz by całkowicie odpocząć to nie będę przeszkadzać.Ja będę od 10 lipca.I wiem że w Równicy na recepcji nie powiedzą mi gdzie mieszkasz.Nawet gdybym podała Twoje dane.Bo jest ochrona danych.Trudno się tak umówić jak jedno drugiego nie zna.Nie wiem jak będę ubrana gdybym przyszła pod Równicę bo to zależy od pogody.
Myślałam że będziesz może dostępna tutaj na forum, to wtedy byłoby łatwiej -nie wiemy do której godziny będziesz miała ułożone zabiegi żeby umówić się.
Wypoczywaj więc -pa! :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Stokrotko to , że chcę odpocząć to nie znaczy, że nie chcę z nikim rozmawiać. Ja mogę podać jak chcesz jak wyglądam i jak na pewno będę ubrana, jeżeli chcesz .A do kiedy będziesz, czy w jakimś sanatorium.Może coś wymyślimy jak by się spotkać.
Pozdrawiam
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Stokrotko napisz do mnie na Pw
ODPOWIEDZ