Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie biega sie z zabiegu na zabieg przez cały tydzień. Wszystko zależy od tego gdzie jesteś i co chcesz robić. Biegasz tylko na kilka zabiegów,ale nie non stop.
A czy można w jakiś sposób załatwić, żeby wszystkie zabiegi kończyły się przed obiadem. Wybieram się z Zusu i będę z dzieckiem , więc chciałabym mieć trochę czasu dla syna popołudniami. Jak i z kim załatwiać takie sprawy?
Witam! Musisz to załatwić z osobą która te zabiegi rozpisuje .Z tego co się orientuje to zabiegi w sanatoriach dla dzieci są do południa .Ale to tez zależy od planowanie i zrozumienia .Najlepiej być na miejscu wcześnie rano .Pozdrawiam B
Ale to Ja jadę do sanatorium a dziecko tylko mi będzie towarzyszyć (nie mam go z kim zostawić) i dlatego pytam o te zabiegi, bo chciałabym chociaż popołudnie mieć wolne. A jak jest z zabiegami z Zusu? Dużo ich jest ? Można normalnie opuszczać sanatorium, czy w sobotę też są zabiegi?
W sobotę też są zabiegi a grafik zabiegowy przeważnie jest losowany dla wszystkich kuracjuszy i jak wypadnie tak jest. Większego wpływu na to nie mamy. Przynajmniej tak miałam w Świeradowie.
Wszystko zależy od bazy zabiegowej i planowania. A przede wszystkim od podaży danego zabiegu. Ostatnio na "moim" turnusie basen solankowy miał takie powodzenie że personel nawet wstrzymał sprzedawanie zabiegów bo nie mogli sie wyrobić. Brakowlo miejsc w szatni i miejsc przy barierkach a zabiegi odbywały sie od wczesnego rana do późnego wieczora (7.00-21.00). Dzięki temu miewałem basen o godz.20.10.
Zwykle zabieg jest czasowo określony. Na przykład 15 minut. Praktycznie tyle powinien trwać sam zabieg. Jednakże trafiają się osoby potrzebujące więcej czasu na rozebranie i ubranie, co rzadko jest uwzględniane na etapie planowania zabiegów. Wtedy wszystko zależy od pomysłowości osoby wykonującej zabieg.
A ja mam inny sposób na to by moje zabiegi kończyły się przed obiadem.
Do sanatorium jadę dzień wcześniej lub bardzo rano.
W dniu rozpoczęcia turnusu jestem jedną z pierwszych pacjentek do lekarza.
Wtedy mam wybór....
Mirabella pisze:A ja mam inny sposób na to by moje zabiegi kończyły się przed obiadem.
Do sanatorium jadę dzień wcześniej lub bardzo rano.
W dniu rozpoczęcia turnusu jestem jedną z pierwszych pacjentek do lekarza.
Wtedy mam wybór....