Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę z okolic Nysy. Dobrze by było jakoś się zorganizować, żeby już od pierwszej chwili trzymać się razem. Byłoby dużo raźniej Ja póki co kompletnie nie wiem czego się spodziewać, bo nigdy nie byłam sama w takim sanatorium Ile masz lat??
Jesteś bardzo młoda. Mama nadzieje ze się nie pogniewasz za tą opinie. Na pewno się spotkamy na miejscu. I mam nadzieję ze bedzie fajnie. Pozdrawiam. Nika
Dziewczyny będzie super , sama niedawno wróciłam ze Świeradowa i powiem Wam że bardzo jestem zadowolona z pobytu . Miasteczko piękne a Wy macie jeszcze taki fajny termin. Pozdrawiam