Teresin CRR KRUS

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
elabe
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2013 15:41
Oddział NFZ: Pomorski

Teresin CRR KRUS

Post autor: elabe »

Witam

Miałam jechać do Teresina w marcu ale z różnych powodów przełożyłam termin wyjazdu na 22.04-12.05 .
Coś niecoś na temat obiektu wyczytałam ale -jak to kobieta- ;)chcę wiedzieć więcej .
I w związku z tym mam pytanie do Państwa , do tych , którzy byli , widzieli i doznali ;)
Skierowanie otrzymałam z KRUS-u .
Obiekt , jak widać na zdjęciach przepiękny ale podobno zakwaterowanie jest również w jakimś innym obiekcie ? Zabiegi , stołówka ? czy w jednym budynku , czy w kilku ? To mnie najbardziej interesuje , jak również ilu osobowe są pokoje ? Baza zabiegowa , z tego co wyczytałam , jest dość uboga .Proszę Was o szczere i obiektywne opinie .
A tak na marginesie . Jako kuracjuszka ze skierowaniem KRUS byłam już w Kołobrzegu(mgliste wspomnienie , atrakcje to codzienne spacery plażą ) , Szklarskiej Porębie( teren górzysty , częste wycieczki , wspinaczki ) , Świnoujściu ( plaża , wycieczki Dania , Szwecja , Niemcy ) oraz Horyńcu .Jeśli chodzi o ogólną atmosferę najmilej wspominam Szklarską Porębę .Ostatni wyjazd do Horyńca ( zima , mróz) spędziłam miło i produktywnie miedzy innymi dzięki temu , że mogłam do woli codziennie korzystać z basenu .Ech....
Ponawiam moją prośbę na temat obiektu w Teresinie .
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie .
forumowicz

Re: Teresin CRR KRUS

Post autor: forumowicz »

No to Ci jeszcze został do zaliczenia "najfajniejszy" Jedlec :lol: :lol: :lol: ale jeśli chodzi o Twoje zapytanie to w Teresinie był mój brat i był zadowolony. Pozdrawiam :kwiat:
elabe
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

No weź przestań , nie załamuj mnie :? Z informacji , które do mnie dotarły Jedlec jest - że się tak wyrażę kolokwialnie- totalną dziurą , do której kierują kuracjuszy "za karę " 8-) .
A tak na poważnie , nie "zaliczyłam "jeszcze Iwonicza Zdroju 8-) .Kto wie , może za rok lub dwa.....
Ponawiam pytanie , kto był , niechaj podzieli się opinią na temat ośrodka w Teresinie .
forumowicz

No fakt przegapiłam Iwonicz, sorki :lol:
elabe
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Basiu , Ty mnie tu na zagadauj i nie chichraj się 8-) Ty mnie karm dobrymi wieściami i zbieraj informacje , bo czasu coraz mało jest .

Pozdrawiam
forumowicz

Bukiecik wiosenny dla Ciebie :kwiat: :kwiat: :kwiat: Z relacji brata, to nieduży ośrodek przyjmujący ok. 80 osób. Są tam też domki, ale powiedział, żeby się na nie "nie pisać" Z budynku głównego na zabiegi przechodzi się łącznikiem. Trochę chaotycznie ale tylko tyle wiem. Pozdrawiam :serce:
forumowicz

jak będziesz wybierać się do Iwonicz to napiszę Ci więcej bo sama byłam :)
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Byłam wTeresinie w styczniu 2013.Nie miałam ochoty tam jechać ,ale nie było tak żle.Pokoje są 2i 4 osobowe.Wybierz pokój 114 mnie akurat ten przypadł i byłam zadowolona bo pokój ten jest z balkonem.W ośrodku jest około 70 kuracjuszy tak ,że po kilku dniach prawie wszyscy się znają z imienia.Brak jest tam kawiarenki,ale ok20 minut drogi znajduje się sklep.Obsługa zabiegowa super ,ale zabiegi?Basen w Sochaczewie ,a termy w Mszczonowie.Kuchnia na szóstkę.Pozatym nuda tylko dobre towarzystwo potrafi przetrwać turnus.Pozdrawiam i zycze miłego pobytu , a i jesli możesz napisz cos wiecej na temat Kołobrzegu bo własnie będę się tam wybierać.
ODPOWIEDZ