Jubilat Lądek Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 11

Jubilat Lądek Zdrój

Post autor: bozena180 »

Wszystko ok tyko niestety nikt nie potrafi ułożyć jadłospisu zróżnicowanego dla Wegetarianina. Jestem taką osobą i uwierzcie mam dość jedzenia na śniadanie i kolację serków pod różnymi postaciami. A jest tyle opcji zrobienia supr jedzenia za małe pieniądze.... :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Jubilat Lądek Zdrój

Post autor: syrenka »

Tak serek ,,,to hit Lądka ,,,, :mrgreen:
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: seti36 »

Witam.
To musiała się zmienić główna pani szefowa kuchni. Bo jak ja byłem półtora roku temu to codziennie i obowiązkowo był listek sałaty i trzy plasterki marchewki na każdym talerzyku przy śniadaniu i kolacji .Serek się zdarzał dwa razy w tygodniu a dżem to był rarytas dwie łyżeczki dżemu na sześć osób przy stoliku .
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jutro kończę turnus w Jubilacie ,,,,Na talerzu np,śniadanie ,,,1/5 listka sałaty ,,,1 słownie 1 plasterek marchewki surowej ,,,i wędlina lub serek :mrgreen: biały ,,Jest też dżem jak napisałaś ,,,ale śladowe ilości ,,Serek będzie mi sie śnił po nocach nawet po przyjeżdzie do domu ,,,Jesli chodzi o resztę to dla mnie jest ok,,,,porcje standardowe ,,,dla mężczyzn na pewno mało nie ma co tego ukrywać ,,,Czasami zimna kolacja na gorąco ,,,no cóż nie można mieć wszystkiego ,,,Jest dużo ludzi na stołówce ,,,a obsługi mało ,,,Diety im nie wychodzą zero pomyślunku ,,,jeśli chodzi o urozmaicenie potraw ,,, :( Zmieniła się raczej dietetyczka bo to ona układa meni ....albo dostała wytyczne co ma leżeć na talerzu ,,,, :mrgreen: Pozdrawiam z Lądka ,,,B,,,,
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Ale to ostatni dzień wytrzymasz. Jak to się zwykło mówić Nie samym chlebem zyje człowiek , Ważne ,że odpoczęłaś .Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

poznanianka pisze:Jutro kończę turnus w Jubilacie ,,,,Na talerzu np,śniadanie ,,,1/5 listka sałaty ,,,1 słownie 1 plasterek marchewki surowej ,,,i wędlina lub serek :mrgreen: biały ,,Jest też dżem jak napisałaś ,,,ale śladowe ilości ,,Serek będzie mi sie śnił po nocach nawet po przyjeżdzie do domu ,,,Jesli chodzi o resztę to dla mnie jest ok,,,,porcje standardowe ,,,dla mężczyzn na pewno mało nie ma co tego ukrywać ,,,Czasami zimna kolacja na gorąco ,,,no cóż nie można mieć wszystkiego ,,,Jest dużo ludzi na stołówce ,,,a obsługi mało ,,,Diety im nie wychodzą zero pomyślunku ,,,jeśli chodzi o urozmaicenie potraw ,,, :( Zmieniła się raczej dietetyczka bo to ona układa meni ....albo dostała wytyczne co ma leżeć na talerzu ,,,, :mrgreen: Pozdrawiam z Lądka ,,,B,,,,
Trzymaj się poznanianko...idz na dobry obiadek i wracaj na forum...życzy poznanianka :serce:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kochani macie rację odpoczęłam ,,,zrehabilitowałam się,,,wyskakałam na parkiecie w ramach możliwości,,,pochodziłam trochę po górkach ,,,Teraz wracam ,,,obecnie siedzę w Polskim Busie i wyjeżdżam z Wrocławia do domu ,,,Warszawy ,,,,,Dzięki za pozdrowienia od krajanki ,,,chociaż od niedawna mieszkam w Warszawie nadal Poznań jest w moim sercu ,,,,Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka ,,,B,,,,
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Sztani ,,,,nie dostałam twojej wiadomości ,,,,odpowiedzi ,,,usunąłeś ją zanim zdążyłam ją przeczytać ,,,, :evil:
Awatar użytkownika
lidia70
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2014 14:40
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: lidia70 »

dobre serki :D pozdrowienia dla mirkow i 60+
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: bozena180 »

no no :serce: :kwiat: tak serki były super :twisted: a do tego ten uśmiech :kwiat: :lol:
ODPOWIEDZ