Iwonicz Zdrój Excelsior od 25.02

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: alapa »

Witam. Dostałam skierowanie do tego ośrodka na rehabilitację z ZUS-u od 25 lutego. Kto jedzie w tym terminie z lubelskiego? Pozdrawiam :)
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Zawęziłam krąg wyjeżdżających do lubelskiego i popełniłam wielki błąd. Nikt się nie wybiera wszak ośrodek duży i sama pewnie nie będę. Czekam, może ktoś planuje w tym terminie wyjazd choćby do Iwonicza niekoniecznie do Exselsiora. Pozdrawiam
Necia 123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2014 21:29

Re: Iwonicz Zdrój Excelsior od 25.02

Post autor: Necia 123 »

Ja mam wyznaczony termin do Exelsiora na 9-tego marca to wygląda na to ze się spotkamy.Chciała bym cię lepiej poznać też jestem z lubelskiego.Nigdy jeszcze nie byłam w żadnym sanatorium.Odezwij się do mnie. Pozdrawiam ;)
Necia 123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ciesze się że odpisałaś na razie nie mogę Ci prywatnie odpisać bo mi nie wchodzi.Jak tylko będę mogła wysłać to się odezwję .Jestem ciekawa jak tam dojeżdżasz? Czym ?
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Abyś mogła wysyłać wiadomości na pv musisz sama napisać jeśli się nie mylę 5 postów. Więc do (roboty) pisania Kochana. Jeśli chodzi o środek transportu to jest z Lublina Bus i autobus. Nie ma żadnego problemu. Pozdrawiam cieplutko.
Necia 123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam serdecznie własnie się zastanawiam nad busem bądz autobusem jak się oriętuję to trzeba wcześniej zarezerwować miejsce.
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Bilet zabukowany. Wyjazd z Lublina 8.15 i około południa w Iwoniczu. Zatem to zobaczenia :)
Necia 123
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Kochana napisz mi jeszcze gdzie ten autobus staje w Iwoniczu czy na dworcu czy podjeżdża pod szpital.Wybieram się po raz pierwszy i nie mam rozeznania.Pozdrawiam ;)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Necia 123 pisze:Kochana napisz mi jeszcze gdzie ten autobus staje w Iwoniczu czy na dworcu czy podjeżdża pod szpital.Wybieram się po raz pierwszy i nie mam rozeznania.Pozdrawiam ;)
Wszystkie autobusy przyjeżdżajace do Iwonicza zatrzymują się przy pętli autobusowej w centrum , z tego co wiem szpital jest położony wysoko więc chyba pozostaje taxi. Można też piechotą podejść( jeśli czujesz się na siłach) obok słynnego Krakowiaka jest droga i schody (nie polecam) nie wiem jak to wygląda zimą, byłam w cieplejszych miesiącach. :)
Pozdrawiam i życzę udaneej kuracji. :)
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Hej hej nie jest tak źle. Ten bus rozwozi Kuracjuszy do wszystkich ośrodków. Podobnie w drodze powrotnej przyjeżdża pod sanatorium. Excelsior rzeczywiście na samej górce ale tam jest wszędzie blisko. Tyle, że z bagażem trochę trudniej. To bardzo mała miejscowość uzdrowiskowa za to o wyjątkowym klimacie morsko-górskim. Pozdrawiam cieplutko w ten zimowy i zimny wieczór.
ODPOWIEDZ