Uzdrowisko Uniejów Park wyjazd 26.01.2014
Uzdrowisko Uniejów Park wyjazd 26.01.2014
Witam . Dostalam skierowanie do Uniejowa od 28 stycznia 2014 . Moze ktos jedzie z okolic Warszawy ?
-
atoja
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 28 lis 2013 19:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Uzdrowisko Uniejów Park
Czy ktoś wie jak tam dojechać z Warszawy? Oczywiście chodzi mi o komunikację Publiczną
I jeszcze takie organizacyjne pytanko. Czy jest tam WI-FI w pensjonacie oraz jakieś czajniki i telewizory w pokojach?
I jeszcze takie organizacyjne pytanko. Czy jest tam WI-FI w pensjonacie oraz jakieś czajniki i telewizory w pokojach?
Witam . od kiedy masz turnus ? Ja od 26.01.2014 Jade z Warszawy samochodem .
-
atoja
- Nowy Kuracjusz

Witam,
Ja też zaczynam turnus od 26.01.2014 lecz zmuszony będę dojechać dzień później, gdyż 25.01.2014 udaję się na wesele, następnie poprawiny więc sama rozumiesz
Lecz bardzo ci dziękuję za dobre chęci i gdyby nie impreza napewno skorzystałbym z propozycji.
Byłaś już w Uniejowie? Na co masz skierowanie? Ja mam skierowanie na narządy ruchu i ciekaw jestem, czy cały turnus będzie taki, czy "przypadki" będą różne. Tak naprawdę jadę po raz pierwszy do sanatorium i troszkę stresuję się tą sytuacją
Ja też zaczynam turnus od 26.01.2014 lecz zmuszony będę dojechać dzień później, gdyż 25.01.2014 udaję się na wesele, następnie poprawiny więc sama rozumiesz
Byłaś już w Uniejowie? Na co masz skierowanie? Ja mam skierowanie na narządy ruchu i ciekaw jestem, czy cały turnus będzie taki, czy "przypadki" będą różne. Tak naprawdę jadę po raz pierwszy do sanatorium i troszkę stresuję się tą sytuacją
-
atoja
- Nowy Kuracjusz

Jestem z tej samej dzielnicy co ty
Pomagają ci te pobyty w sanatoriach? Ile miałaś lat (jeśli można zapytać), gdy pojechałaś pierwszy raz do Sanatorium?