dąbrówka

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
amariaz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2011 13:38

dąbrówka

Post autor: amariaz »

Witam
Kto jedzie do Kamienia Pomorskiego z okolic Wrocławia na 18.11.2013 . Odzywajcie się proszę .
pozdrawiam wszystkich kuracjuszy .
Ania ;)
brzo
Na forum od: 08 paź 2013 16:52

Re: dąbrówka

Post autor: brzo »

cześć Ania! :)
jadę do Dąbrówki ale niestety na 24.10.2013 :/ i z okolic Poznania.
Szkoda, że nie ten sam termin bo byłoby raźniej :/ :)

Pozdrawiam
Kuba
brzo
Na forum od: 08 paź 2013 16:52

Post autor: brzo »

może jest ktoś jeszcze kto wybiera się w tym lub podobnym terminie do Kamienia Pomorskiego na rehabilitację?
Lub jakaś osoba "gościła" tam niedawno i może coś opowiedzieć ;)
Byłbym wdzięczny
brygidamaria
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2013 19:53
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: brygidamaria »

Witam ,ja byłam w Dąbrówce we wrześniu
cóż mam napisać -1-uwaga na samochody ,przebijają opony samochodów na obcej rejestracji 2- kradną paliwo z aut
Bardzo żle nastawieni na obcych czyli kuracjuszy przykład ;wchodząc do sklepu z zamiarem zakupu sukienki Pan był bardzo zły ,że mu przeszkadzam w czytaniu gazety.
Sam ośrodek dużo do życzenia w jedynkach zakwaterowano dwie osoby ciasnota totalna , żelazko jest na recepcji ,deski do prasowania na 1 piętrze Brak możliwości uprania czegokolwiek , zabiegi Ok ale nie wszystkie Chciałam wykupic sobie dodatkowe - odpowiedź była nie ma miejsca
Co do posiłków totalna TOTALNA pomyłka Jak traficie na dobre towarzystwo to będzie Ok
ODPOWIEDZ