Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ależ osobliwy tytuł podałaś. Sorry ale każdy tu jedzie lub jest zainteresowany wyjazdem do sanatorium. Podaj w tytule o jakie sanatorium chodzi by nie trzeba było otwierać postów, którymi ktoś nie jest zainteresowany. Poza tym po co 4 razy pisać ten sam post????
Cześć Grzegorz. Pojechałeś po mnie jak po bandzie. Trudno...należało mi się. Wiedz jednak, że dopiero zaczynam wkraczać w świat internetu w dodatku jako samouk i mam prawo popełniać błędy. Przyznaję, że wpis jest wysoce nieudolny. Biorąc to pod uwagę i Twoją negatywną opinię mam nauczkę, żeby się nie wychylać dopóki w dostatecznym stopniu nie pozna się działania internetu. Przepraszam za moją nieudolność. Pozdrawiam
No już dobrze, dobrze. Po prostu dałem Ci rady dzięki którym innym użytkownikom będzie łatwiej znaleźć po tytule postu odpowiednią informację, co również może pomóc i Tobie w uzyskaniu jakiejś odpowiedzi na Twoje pytania. Pozdrawiam, zdrówka życzę.
Witam. okazuje się, że są jeszcze Wspaniali Mężczyżni , którzy potrafią na forum stanąć w obronie raczkującej internautki. Pięknie Wam za to dziękuję. Jestem podbudowana. Pozdrawiam serdecznie. Kalina
Bobka2 . Dziękuję serdecznie za podniesienie na duchu. Trudno jest być samoukiem ale staram się opanować te cuda techniki. Popełniłam następny błąd ale na naukę nigdy nie jest za póżno. Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego wieczoru.
Kochani, proszę nie spierać się na tematy techniczne. Nadmiarowe posty usunąłem, temat przerobiony na dokładniejszy. Proszę pomóc kalinie2011 i już nie spierać się na tematy techniczne, choć... dobre rady udzielone kalinie2011 a'propos posługiwania się internetem na pewno się jej przydadzą
kalinko ja nie jade akurat ale bylem w sanatorium w swinoujsciu jesli potrzebujesz jakis informacji to chetnie pomoge. Moje gg 2577521 lub pisz na forum pozdrawiam
Witam !
Każdy internauta/ka ma prawo wpisać swój post.Nie należy pouczać czy ten post jest właściwy czy nie , są to ogólnodostępne fora. Przyszły kuracjusz nie musi podawać nazwy sanatorium.To jego osobista sprawa. Cel podróży Świnoujście, to wystarczy. W Świnoujściu można zamówić taxi i dojechać do swojego sanatorium.. Dobre wychowanie jest mile widziane na codzień , również tutaj w internecie .Polska ostatnio buractwem stoi , szczególnie w mediach to można usłyszeć również z trybun.Każdy chciałby tylko drugiego pouczać a dlaczego nie pomóc w delikatny sposób.Proszę nie przejmować się Pani Kalino2011. Dobrego wypoczynku życzę w Świnoujściu !Rychu
??? Rychu. A to co Ty robisz to nie jest pouczanie??? Wychodzi na to, że Rychu może wyrażać własne zdanie i.... pouczać innych, ale inni jeżeli to robią to już jest to oznaką braku kultury i dobrego wychowania- tak to widzi Rychu.
Witam. Proszę Was Panowie nie spierajcie się już na temat mojej wpadki. Ja z pokorą przyjmuję każdą wskazówkę. Sama uczę się tajników internetu i wszelka pomoc techniczna jest mile widziana. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia