z Białej Podlaskiej do Szczawnicy
Re: z Białej Podlaskiej do Szczawnicy
Sanatorium w Szczawnicy ul. Zdrojowa 27 to Sanatorium Budowlani byłam tam w 2012r; bardzo fajne. Pokoje z balkonem i super widokiem na Szczawnicę.
Jedzenie urozmaicone i dużo, zasługa kucharzy w kuchni. Miła obsługa. Dobre zabiegi na miejscu , wspaniałe ćwiczenia w basenie ukłony i pozdrowienia dla Pani Joli. Organizowane są popołudniowe wycieczki po Szczawnicy i nie tylko np. wyjazd na baseny termalne do Słowacji. Było również ognisko z kapelą góralską. Bardzo mile wspominam pobyt w tym Sanatorium. A sama Szczawnica przeurocza, widać na każdym kroku dobrego gospodarza miasta.
Życzę powodzenia i miłego wypoczynku.
Jedzenie urozmaicone i dużo, zasługa kucharzy w kuchni. Miła obsługa. Dobre zabiegi na miejscu , wspaniałe ćwiczenia w basenie ukłony i pozdrowienia dla Pani Joli. Organizowane są popołudniowe wycieczki po Szczawnicy i nie tylko np. wyjazd na baseny termalne do Słowacji. Było również ognisko z kapelą góralską. Bardzo mile wspominam pobyt w tym Sanatorium. A sama Szczawnica przeurocza, widać na każdym kroku dobrego gospodarza miasta.
Życzę powodzenia i miłego wypoczynku.
Witam, brak chętnych na ten termin, Ja mam od 12 listopada, mało chętnych? pozdrawiam, proszę odzywać się, przyszli kuracjusze, pozdrawiam- amir
-
daro66
- Kuracjusz

- Na forum od: 06 paź 2013 20:02
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
Głowa do góry ja też jadę sam bo nikt się nie odezwał i mam 580 km masakra 
-
forumowicz
Witaj NOwa23
Jest taka trasa:(2 przesiadki)
Biała wyjazd 17:10 do Lublina w Lublinie 19:28
Lublin 20:28 do Radomia W Radomiu:22:17
Radom 23:00 Szczawnica 5:50
Lącznie masz do przejechania 573 km za 93.zł
Możesz wejść na E-Podróżnik i poszukać alternatywnych środków transportu.Wierz mi to dobre rozwiazanie .
Ostatnio wracałam tak z Warszawy ponieważ ..jakiś tam środek lokomocji mi uciekł.
Jechaałam z młodym człowiekiem było cudownie pod sam dom .
Poszukaj nie bój się powodzonka.
Pozdrawiam ,bezpiecznej podróży do Szczawnicy i z powrotem.
Biała wyjazd 17:10 do Lublina w Lublinie 19:28
Lublin 20:28 do Radomia W Radomiu:22:17
Radom 23:00 Szczawnica 5:50
Lącznie masz do przejechania 573 km za 93.zł
Możesz wejść na E-Podróżnik i poszukać alternatywnych środków transportu.Wierz mi to dobre rozwiazanie .
Ostatnio wracałam tak z Warszawy ponieważ ..jakiś tam środek lokomocji mi uciekł.
Jechaałam z młodym człowiekiem było cudownie pod sam dom .
Poszukaj nie bój się powodzonka.
Pozdrawiam ,bezpiecznej podróży do Szczawnicy i z powrotem.
-
forumowicz