Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Mam zaplanowany turnus od 05.11.2013 r W Kudowie Zdrój Koga Szpital Uzdrowiskowy nr II ul. Warszawska 6. Może ktoś jedzie tym w tym terminie ? Jadę sam więc pewnie będę się tam trochę nudził. Gdyby ktoś tam jechał w tym terminie proszę dać znać na forum. Zawsze to przynajmniej będzie z kim porozmawiać i może pośmiać się .... bo ja zwierzęciem stadnym jestem, nie przepadam za samotnością ...
Pozdrawiam
Jacek
No jak miło, cieszę się niezmiernie, że choć jedna dusza na razie dała znać ... co prawda jeszcze trochę czasu ale dobrze że się odezwałeś, przed wyjazdem wymienimy się fonami i skontaktujemy na miejscu. Dzięki pozdrawiam