kto do ustki

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 14:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

kto do ustki

Post autor: zuza »

czy nikt nie jedzie do perly w ustce z woj maz. od 15 01 2011?, a moze ktos byl niedawno i ma aktualne wiadomosci na temat perly.
stanisława
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2010 13:10

Re: kto do ustki

Post autor: stanisława »

Ja byłam niedawno w Perle w Ustce.Jestem BARDZO ZADOWOLONA,baza zabiegowa na miejscu,posiłki pyszne,pokoje też ok.Miłego pobytu życzę!
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dziekuje za odpowiedz. mam pytanko,czy w pokojach sa reczniki, czy trzeba miec swoje? jak z pokojami 1 osobowymi?pozdrawiam
stanisława
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ręczniki są ale proszę zabrać z domu jeden duży ręcznik na zabiegi.Jak będą wolne jedynki to napewno dadzą.Czajniki są dostępne na korytarzach a żelazko w recepcjii.Obsługa jest bardzo miła i przyjazna.
stanisława
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jak coś jeszcze to proszę śmiało pytać.Pozdrawiam.
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

jade do sanatorium po raz pierwsz w zyciu wiec wszystko mnie interesuje . czytalam opinie o perle z wiosny zeszlego roku byly niezbyt dobre wiec troche mnie to zmartwilo choc nie jestem wymagajaca . czy w pokojach sa jakies naczynia? pozdrowienia i podziekowania.
stanisława
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ja też jechałam po raz pierwszy i też na początku chciałam jedynkę ale póżniej zrezygnowałam.Miałam rację,bo trafiłam na super współlokatorkę.W pokojach sa kubki,talerzyki,łyzeczki,noże.Nawet na wieczorki taneczne chodziłyśmy :D ,które są trzy razy w tygodniu.Aha na stołówce i na zbiegach jest czysto.Zuza nastaw się pozytywnie,bedzie dobrze!
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Zuzanno moja sanatoryjna "przygoda" zaczęła się w 1996r., właśnie od PERŁY w Ustce.
Wtedy byłam po raz pierwszy w sanatorium i po raz pierwszy sama.
Było super! Poznałam wspaniałych ludzi z którymi spotykam się do tej pory.
Ponownie odwiedziłam PERŁĘ w czerwcu ubiegłego roku ale byłam prywatnie.
Budynki proszą się o generalny remont ale jest czysto i schludnie. Obsługa jest
miła i życzliwa. Jedynie jeżeli chodzi o wyżywienie to tu nie byłam zbyt zadowolona.
Co mogę Tobie podpowiedzieć to zabierz stój sportowy. Na takich wyjazdach sprawdza
się znakomicie. Do centrum miasta jest ok 3 km więc czeka Ciebie mnóstwo spacerów.
Jeżeli trafisz na zgraną paczkę to wyjazd będziesz pamiętać bardzo długo.
Nastaw się pozytywnie a będziesz odpoczywać i bawić się cudownie.

Powodzenia
Selene :P
stanisława
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Jak ja byłam to jedzonko było bardzo dobre.Towarzystwo też miałam rewelacyjne!Może tak jest już w Perle,że sami sympatyczni kuracjusze tam są :P
zuza
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dzieki za odpowiedzi ,troche mi ulzylo, lece sie pakowac. czeka mnie dluga jazda pkp ponad 10 godz. jak przyjade napewno napisze opinie. czesc. ps. jak by sie przypomnialo kolezanka cos ciekawego to piszcie , jeszcze zerkne na forum
ODPOWIEDZ