Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej, byłem tam i było wszystko w porządku, fajny klimat tam panuje, na pewno się nachodzisz po schodach, bo sanatorium jest na wzniesieniu. Większość zabiegów na miejscu, prócz kriokomory.
Witam jadę samochodem do sanatorium wojskowego w Lądku Zdroju w dniach 17 luty 10 marzec 2011 r mieszkam w Złocieńcu zachodniopomorskie. Proszę o kontakt Elżbieta Bielak
Ja jadę do Lądka w maju,ale jestem tam stałą bywalczynią.W lutym będę prywatnie przez tydzień(12-19).Ja osobiście bardzo lubię to miejsce i dlatego jeżdżę.Może nie ma luksusu,ale czas pobytowy jest bardzo fajny.Znam to miejsce z czasów jego wielkiej świetności,ale teraz też już wszystko idzie ku dobremu i zdecydowanie na korzyść.Nastawcie się pogodnie i optymistycznie,a pobyt zaliczycie do udanych.Powodzenia.