Lato w Wysowej

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Lato w Wysowej

Post autor: ania1961 »

Witam
Mam skierowanie do Wysowej do ośrodka Biawena w terminie od 20.08.2013.
Jest ktoś, kto już wie, że ma turnus w tym samym czasie? Pozdrawiam Ania
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Lato w Wysowej

Cisza w temacie ,, Lato w Wysowej" :-) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witaj Aniu :kwiat: :) W Na każdy temat jest kilka postów o spotkaniu w Wysowej........chyba Twój pobyt będzie się pokrywał z terminem spotkania.....jest propozycja koniec sierpnia, początek września.Jak tylko będziesz obserwować ten temat to zpewnością dojdzie do spotkania ....myślę ;) że ze sporą grupą miłośników Wysowej.Pozdrawiam słonecznie :)
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jestem za tym, aby spotkanie doszło do skutku. Bardzo chętnie dołączę do grona sympatyków Wysowej, oczywiście za przyzwoleniem :-) Będę obserwowała bieg zdarzeń, pozdrawiam Ania
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:) Cisza na forum w temacie Wysowej :) Ponawiam zapytanie, dołączy ktoś do turnusu w terminie 20.08-12.09? Pozdrawiam słonecznie
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Aniu :) też zauważyłem że temat Wysowej zapadł sie w ciszy,ale nie martw się spróbujemy go rozruszac w sierpniu,a ja będę napewno pod koniec sierpnia plus cała rzesza kuracjuszy w sanatoriach :lol: więc nie zginiemy ;) Pozdrawiam :kwiat:
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

fan2013 pisze:Witaj Aniu :) też zauważyłem że temat Wysowej zapadł sie w ciszy,ale nie martw się spróbujemy go rozruszac w sierpniu,a ja będę napewno pod koniec sierpnia plus cała rzesza kuracjuszy w sanatoriach :lol: więc nie zginiemy ;) Pozdrawiam :kwiat:
Zatem i ja udam się w ,,ciszę"... Będę od czasu do czasu na podglądzie ;) Pozdrawiam i do miłego zobaczenia :)
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może pora odświeżyć temat Wysowej...turnus z ZUS od 20.08 - 12.09.2013...zbieram ekipę na wspólne wypady poza teren ośrodka... :kwiat: :kwiat: :kwiat: :)
Pozdrowienia Ania
jolanda8
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2013 21:40
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: jolanda8 »

witaj
będę w Wysowej juz od 13.08...spróbuje przetrzeć szlaki..a potem chętnie dołączę do tzw. ekipy, gdyż w grupie siła.....czyż nie??/..pozdrawiam....
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jolanda8 pisze:witaj
będę w Wysowej juz od 13.08...spróbuje przetrzeć szlaki..a potem chętnie dołączę do tzw. ekipy, gdyż w grupie siła.....czyż nie??/..pozdrawiam....
Cieszę się na odzew, jesteśmy już dwie :), może ktoś do nas dołączy. Liczę na to, że odnajdziemy się w ,, tłumie " ;) Pozdrawiam miło. Ania
ODPOWIEDZ