Wyjeżdżam do sanatorium Tęcza" w Ustce

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Barbara 11
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2013 09:01

Wyjeżdżam do sanatorium Tęcza" w Ustce

Post autor: Barbara 11 »

Witam,Wyjeżdżam do sanatorium "Tęcza " w Ustce 3 maja 2013r. Szukam transportu z Poznania .
Awatar użytkownika
rozantka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Dolnośląski

Re: Wyjeżdżam do sanatorium Tęcza" w Ustce

Post autor: rozantka »

Witam, Jest autobus bezpośrednio do Ustki relacji Jelenia Góra -Ustka . W Poznaniu powinien być w okolicy godz. 14tej. Sprawdż sobie. Ja jadę do Ustki 15 maja ale do Perły. Też szukam transportu ale ja jadę z Wrocławia. Jak coś znajdziesz to daj znać. Pozdrawiam. :kwiat:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Napiszcie prosze później jak tam jest. Zarezerwowałam w Teczy 10 dni prywatnie we wrześniu . Czy to dobre posunięcie ?
Barbara 11
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam, dziękuję za odpowiedz,wiem,że jest autobus relacji Jelenia Góra- Ustka, przez Poznań.Tak też planuję podróż.Niemniej, byłoby milej jechać z kimś, kto tez jedzie do sanatorium. Jest to mój pierwszy raz!!!
Barbara 11
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam. Może ktoś był już w sanatorium "Tęcza" w Ustce ? . Napiszcie jak tam jest!
zagadka36
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2011 21:19
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zagadka36 »

Witaj też jadę do sanatorium "Tęcza" w Ustce z Poznania na turnus NFZ od 02.05.2013r. Prawdopodobnie będę jechać tym autobusem ale już 01.05.2013r. Do zobaczenia w Ustce :). To mój szósty pobyt w sanatorium :)
Barbara 11
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj. Mój turnus zaczyna się 3 maja, ale jadę o dzień wcześniej, mimo,że pani w recepcji zniechęcała mnie do wcześniejszego przyjazdu, mówiąc,ze nie będzie wolnego pokoju.
zagadka36
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Mnie też zniechęcała, ale w końcu coś chyba się znajdzie stwierdziła. Też z NFZ jedziesz? Z jednego miasta i dwa różne terminy.
Barbara 11
Kuracjusz
Kuracjusz

Ja zagroziłam,że będę nocowała na kanapie w holu. a tak poważnie, to na 2 maja mogłam zarezerwować miejsce w autobusie, a na 3 maja było to niemożliwe.Nie chcę ryzykować, bo to autobus tkz " przelotowy "jadący z Jeleniej Góry i termin też jest nieciekawy bo to "majówka" , więc może nie być wolnych miejsc.
zagadka36
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

No ja się zapytałam czy mam wziąć karimatę i spać na plaży :) a noce są zimne i będą mnie mieli na sumieniu ;). A tak poważnie to z doświadczenia wiem że im wcześniej się jest w sanatorium tym lepiej.
ODPOWIEDZ