Busko Zdrój 23.04-14.05.2013r.
Busko Zdrój 23.04-14.05.2013r.
Busko Zdrój 23.04.-14.05.2013r.
Mój turnus.....Czy znajdzie się KTOŚ do towarzystwa .Wyruszam z Iławy.Odpisz...... pojedziemy razem....BARBARA.
Mój turnus.....Czy znajdzie się KTOŚ do towarzystwa .Wyruszam z Iławy.Odpisz...... pojedziemy razem....BARBARA.
Re: Busko Zdrój 23.04-14.05.2013r.
Witaj Barbaro ja co prawda jade 3 -06-2013 do Ladka Zdroju ale uwielbiam Ilawe i mialem okazje byc pare razy w Busku co prawda nie w sanatorium ale z calego serca polecam .Glowny deptak do parku sanatoryjnego pewnie juz jest wyremontowany a pozatym duzo rozrywki mozna tam doznac fajne dancingi wedlug mnie najlepszy Wiktoria w samym centrum parku fajnie graja a w piatki az do 1 w nocy co tez jest niespotykane ,pozatym ladnie i napewno dla kogos kto sie nie lubi nudzic zawsze cos sie znajdzie do jak to sie mowi roboty pozdrawiam i zycze milego pobytu tez kuraciusz Piotrek z Jastrrzebia Zdroju . 
WITAJ PIOTRZE...,,,,Dziękuję za informację o BUSKU...do Buska jadę pierwszy raz, aczkolwiek byłam kiedyś w tamtych stronach w Solcu.Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego pobytu w sanatorium....BARBARA.
witaj Barbaro dziekuje za pozdrowienia mam nadzieje ,ze choc z tego co napisalem bedzie ci choc cos przydatne i moze mi kiedys napiszesz jak bylo , no i coz pogody,zdrowia i udanego pobytu pa Piotrek.
Witaj Basiu! Ja do Buska jade 5 maja , mam nadzieje ze pogoda juz bedzie majowa. Moze spotkamy sie gdzies na buskiej ulicy......Zycze milego pobytu .....pozdrawiam