miłość i sex sanatoryjny!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
cogito07
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sie 2010 22:05

Re: miłość i sex sanatoryjny!

Post autor: cogito07 »

Obawiam się ,, lwie '' ,że podchodzisz nie do tego forum co trzeba! Może coś bardziej typu sex lub erotyka. Może zwierzenia kuracjuszy były by w jakimś stopniu
interesujące, pod warunkiem,że zawierały by jak najmniej fikcji literackiej! Nie przeczę,że bywają przypadki, które jak widac kręcą Cię , ale czy to
miłośc , czy też może chwilowe ,, zauroczenie '' na czas turnusu? Nie podejrzewam,że ktoś z byłych kuracjuszy będzie chciał zrobic Ci frajdę i bawic się
publicznie w ,, wewnętrzny ekshibicjonizm '' !!!!!
Życzę powodzenia w poszukiwaniu chętnych do opisu swoich podbojów, ale raczej czarno to widzę!

Pozdrowienia !
cogito07
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sie 2010 22:05

Post autor: cogito07 »

OK ! Niech lew ,, zaryczy '' pierwszy. Mam nadzieję,że będzie to ryk triumfalny, który wszystkie pozostałe ,, lwy salonowe'' / po kuracji/ rzuci na kolana !!!!
adam48
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2011 10:09

Post autor: adam48 »

moja zona ma jechac do dziwnowka leczyc serce. kto z byłych kuracjuszy mi powie jak to jest z tym romansowaniem?
AGA13
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2011 18:17

Post autor: AGA13 »

powiem ci co mi mówili wszyscy w sanatorium jak pojechałam po męża
-TU SIĘ PRZYJEŻDŻA WE DWOJE DZIEWCZYNO!
pozdrawiam :(
AGA13
Kuracjusz
Kuracjusz

...WSZYSCY MÓWILI którzy byli w związku małżeńskim
BYLI TAM WE DWOJE!!!
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Niektórym ludzikom to się chyba w główkach pomieszało.Kto chce uprawiać sex wcale nie musi jeździć do sanatorium,a kto go będzie chciał tam uprawiać zawsze znajdzie sposób i okazję.Nie róbmy jednak z tych miejsc domów publicznych opisując różne głupoty,czasem po prostu wyssane z palca.To głównie według mnie źle świadczy o tych co gadają.
Mnie nie obchodzi co inni robią w sanatorium,bo to nie moja sprawa,tylko ich i po co sobie na tym strzępić język.Moralności innych nikt nie zmieni,a przykucie żony ,czy męża łańcuchem do kaloryfera tez chyba nic nie da.
AGA13
Kuracjusz
Kuracjusz

bobka2 pisze:
Alice pisze:Niektórym ludzikom to się chyba w główkach pomieszało.Kto chce uprawiać sex wcale nie musi jeździć do sanatorium,a kto go będzie chciał tam uprawiać zawsze znajdzie sposób i okazję.Nie róbmy jednak z tych miejsc domów publicznych opisując różne głupoty,czasem po prostu wyssane z palca.To głównie według mnie źle świadczy o tych co gadają.
Mnie nie obchodzi co inni robią w sanatorium,bo to nie moja sprawa,tylko ich i po co sobie na tym strzępić język.Moralności innych nikt nie zmieni,a przykucie żony ,czy męża łańcuchem do kaloryfera tez chyba nic nie da.
Witaj :) troche sie usmiałam z tego kaloryfera :lol: a ta aga 13 czy jak tam podpuszcza jak nic rzeczywiście doczytałam w innych postach o tym terminie sprawy rozwodowej :lol: Ściemniaczka po prostu ;) POZDRAWIAM :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

mój błąd kolezanka myśli ja nie sprawa o alimenty
jeszcze to ci sprostuje a zozwodowa tydzień później kochana wszystko można szybko załatwic jak się wie co z czym
i nie ściemniaczka tylko normalna kobitka nie kryjąca tego co tam się dzieje
żal czytac mi waszych wypowiedzi kryjąc tego co tam się dzieje
ja się stąd usuwam bo te co to lubią to będą to kryc...
AGA13
Kuracjusz
Kuracjusz

KOCHANA JA NIE PIJĘ!!! TA TY PRZESTAŃ KRYC CO SIĘ TAM DZIEJE
POZDRAWIAM GORĄCO KURACJUSZKI ...
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

Witam !
Alice i bobka , popieram wasze wypowiedzi. Ta Aga to zdesperowana kobieta , znalazła nasze forum i sposób na zemstę. ...i trochę brakuje jej stylu...
Pozdrawiam !!!!
AGA13
Kuracjusz
Kuracjusz

znalazła nasze forum i sposób na zemste
-ŻAŁOSNE
następna lubiąca sport ...
proponuje wam jakieś las vegas otworzyc
większa kasa