Włókniarz Busko Zdrój
-
madeleinePL
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 sty 2013 22:43
Włókniarz Busko Zdrój
mam pytanie dla Tych z Państwa, którzy juz tam byli. na stronie sanatorium napisali, ze w pobytach pelnoplatnych ma sie DO 5 zabiegow w cenie. A jak to wyglada w praktyce? i jaki mamy wplyw na wybor zabiegow (tych w pakiecie) i ewentualnie dobor ich godzin?
pozdrawiam
Magda
-
Andrzej111
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2012 22:36
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Włókniarz Busko Zdrój
-
madeleinePL
- Nowy Kuracjusz

Niezbyt interesujące są dla mnie te zabiegi z grupy promocyjnej - czy wybiera się jeden i codziennie ma się ten sam, czy można wybrać kilka i mieć na zmianę?
No i mam pytanie jak to jest z dodatkowymi (tymi płatnymi wg cennika) zabiegami - czy mogę np w poniedziałek dopisać się na pilates, we wtorek pójść na rehab. w basenie itp? czy muszę się określić przy pierwszej wizycie u lekarza, tak, żeby komputer już z góry wygenerował mi grafik?
pozdr
Magda
-
Andrzej111

-
madeleinePL
- Nowy Kuracjusz

Jeszcze (chyba ostatnie) pytania - na stronie z cennikiem napisali, że na wyposażeniu pokoi A1 jest komputer z dostępem do internetu - jak to rozumieć?
i jakie są godziny posiłków?
Zastanawia mnie jeszcze struktura wieku kuracjuszy, ale na to pytanie nie znajdę teraz odpowiedzi, poza tym ... to przecież nie najważniejsze
Jeszcze raz dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi i życzę spokojnego weekendu.
Magda
-
Andrzej111

Przekrój wiekowy jest ogromny. Przecież tam przebywa ok. 500 osób! Ja zaprzyjaźniłem się z sympatycznym panem Grzegorzem, starszym ode mnie o 20 lat i muszę przyznać, że ta znajomość wywarła na mnie niesamowite wrażenie. Poznałem niezwykłego człowieka, żołnierza AK, partyzanta z oddziałów por. ps. Góra- Dolina. Spędzone wspólne wieczory zapamiętam na zawsze. Tak więc nie martw się, znaleźć można zawsze miłe towarzystwo. Poza tym kawiarnia Relax to ułatwia o ile szukasz towarzystwa płci przeciwnej.
-
Andrzej111

-
Andrzej111