Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ponownie na forum:) Staram się o skierowanie dla małej na zabiegi ambulatoryjne. Szukam, szperam i niewiele znalazłam. Czy ma ktoś z Was doświadczenie w takiej opcji? Czy możecie podpowiedzieć jakiś fajnny obiekt? Lokalizacja najmniej ważna. Pozdrawiam!
To wszytsko zalezy z jakimi uzdrowiskami Twój NFZ ma podpisane umowy. Zobacz na storonie swojego NFZ. Ja należę do zachodniopomorskiego NFZ i tam jest wszytsko dokładnie podane
Ja też czekam na odp od NFZ. Złozyłem dwa wnioski na moje dzieci. Sanatorium nad morzem - czyli Dąbki. Czekam na infromacje kiedy i które sanatorium - bo sa 4 dla dzieci pod opieką osoby dorosłej. A Ty jaki klimat wybrałaś? góry, nizinny czy morze?
Cześć:) Do skierowania na zabiegi ambulatoryjne ( bo takie składałam w NFZ) dołączyłąm prośbę o wyjazd nad morze. Pediatra natomiast zasugerowała w skierowaniu klimat górski. Rok temu byłam w Szczawnicy. Teraz mam numer 244 z kolejce, jestem z łódzkiego i jestem strasznie ciekawa jak szybko "topnieje" kolejka.