Procardia czy był ktoś

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
tomik215
Na forum od: 12 sty 2013 15:47

Procardia czy był ktoś

Post autor: tomik215 »

Mam pytanie czy był ktoś w tym ośrodku na rehabilitacij.
Zbyszkowaw
Na forum od: 16 lut 2013 12:38

Re: Procardia czy był ktoś

Post autor: Zbyszkowaw »

Witam, niedawno wróciłem z tego "niby" senatorium. Jestem po zawale i ZUS wysłał mnie właśnie do Augustowa. Pomyślałem nowy szpital i jeszcze senatorium to moga duzo pomóc. Jednak sie myliłem... Jedzenie niedobre, pocje jak dla dzieci. Kazali kupować wiecej jedzenia w sklepiku. Wyjść z budynku nie można było żeby kupic coś na mieście. Wszędzie kamery!!! Zamiast leczyc to tylko niby diagnozowali. Sprawdzali tylko ciśnienie. Lekarstwa kazali przywieźć ze sobą i tyle żeby wystarczyło na 24 dni. Ich rehabilitacja: chodzenie po korytarzu gęsiego około 30 okrążeń, chodzenie po schodach z góry na dół albo słuchanie na leżąco na podłodze muzyki. Wszystkim kazali leżec tylko w pokojach w których nawet telewizja była płatna!!!! Człowiek tylko siedział i sie denerwował bo nie mógł nigdzie wyjść i odliczał dni żeby wrócić do domu. Ogólnie była złą atmosfera od nikogo nie mozna było sie niczego dowiedzieć, żadnych zabiegów. Jak dla mnie to jest tylko stracony czas i wydane pieniądze na jedzenie i telewizje. Jednym słowem nie polecam i odradzam.
ODPOWIEDZ