Przerzeczyn Zdrój

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
ewaResp
Na forum od: 31 paź 2012 12:41

Przerzeczyn Zdrój

Post autor: ewaResp »

Ponieważ jest bardzo mało informacji o tym sanatorium, chcę uspokoić wszystkich wątpiących i obawiających się tego najmniejszego Zdroju w Polsce. Właśnie korzystam z sanatorium uzdrowiskowego. Warunki bardzo dobre, wszędzie blisko, bardzo dobra organizacja począwszy od przyjęcia, poprzez wizyty u lekarza i grafik licznych zabiegów. Personel bardzo sympatyczny. Jedzenie świeże i smaczne. W pobliżu sklepiki spożywcze, dobrze zaopatrzone. Dla chcących odpocząć- świetne miejsce. Dla osób jadących samochodem- bliskość ciekawych do zwiedzania miejsc. Jedyny mankament- to konieczność przywiezienia ze sobą ręczników, bo dostaje się tylko 1 na osobę na dłuższy czas, a "mokrych" zabiegów jest sporo, więc większa ilość- konieczna. W pokojach cieplutko, więc wszystko szybko schnie. Mogę spokojnie polecić to miejsce tym, którzy nie słyszeli jeszcze o tej malutkiej miejscowości, bo jeszcze niedawno byłam taką osobą. Ewa R.
ODPOWIEDZ