Podziękowanie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
krysta78
Na forum od: 06 lis 2012 22:22

Podziękowanie

Post autor: krysta78 »

Witam tu krysta,pragnę wyrazić swoją opinię z wspaniałego pobytu w czasie od 16.08.2012--05.09.2012r :) W Kamieniu Pomorskim "Mieszko".Co prawda szpital może niezbyt nowoczesny ale cóż-wspaniały personel,profesjonalna opieka medyczna,wspaniała pani doktor Kierska,super posiłki,i najważniejsze-wspaniała baza zabiegowa wykonywana też profesjonalnie.Cudowne towarzystwo,piękna słoneczna pogoda :D .Wypoczynek połączony z regeneracją sił witalnych pod każdym względem.Poprostu rewelacja,grzechem byłoby narzekanie!Tak trzymac!!!Pozdrawiam cały personel Krysta z dolnego śląska. :D
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: Podziękowanie

Post autor: dzi »

Krysta78 to Tobie podziękowanie, że nie jesteś roszczeniowa, że na kurację pojechałaś z myślą o swoim zdrowiu.
Jesteś pozytywnie nastawiona do życia, to z pobytu w Mieszku brałaś co najlepsze. Pozdrawiam.
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Hania »

I takie osoby lubię, które nie narzekają i nie doszukują się w całym dziury. Sama do takich należę.
Pozdrawiam
Hania
wandzia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 maja 2012 15:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: wandzia »

Mnie też wszystko pasowało w wyjazach sanatoryjnych ,dlatego cieszę się ,że są jeszcze tacy kuracjusze.Cieszyłam się ,że mogłam odpocząć ,podreperować zdrowie i poznać fantastycznych ludzi.
Pozdrowienia :)
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

Spieszę dołączyć do grona pozytywnie zadowolonych z pobytów sanatoryjnych :mrgreen: Byłam już kilka razy w różnych miejscach i złego słowa nie powiem.Dodatkowo zawsze trafiałam na przemiłe towarzystwo, które tak jak i ja było pozytywnie nastawione bez względu na warunki. Zawsze staraliśmy się nie narzekać i z tego co było czerpać jak najwięcej. Wspólne przebywanie dawało nam wiele satysfakcji ,fajnych wspomnień a nawet przyjaźni. Imprezy integracyjne bardzo w tym pomagały. Z bazy zabiegowej czerpaliśmy to co można było. Sam personel widząc nasze pozytywne nastawienie też starał się odwzajemniać miły słowem czy też solidnością w wykonywanej pracy. Pozdrawiam zatem wszystkich zadowolonych :lol:
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Hania »

Witajcie
Czyli jest nas więcej zadowolonych z wyjazdów sanatoryjnych. Ja do tej pory utrzymuję kontakt z osobami poznanymi w sanatorium 2007 r.Życzę wszystkim fajnych wspomnień i znajomości na długie lata
Pozdrawiam
Hania
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Tak przyjemnie czyta się opinie kuracjuszy pozytywnie zakręconych :).Pozdrawiam.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witam wszystkich zadowolonych kuracjuszy,nie wiem co by musiało się wydarzyć żeby nie być zadowolonym z pobytu w sanatorium,jedzenie postawią pod nos ,zabiegi zregenerują siły,wyspać się można a i z oferty rozrywkowo-turystycznej skorzystać.Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy z wszura Lądek Zdrój(przełom kwietnia i maja) Leszek
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Ja także chciałabym dołączyć do grona zadowolonych :D z pobytu w sanatorium. Wspominam ten okres bardzo często i z sentymentem. Czekam z niecierpliwością na następny wyjazd. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych kuracjuszy, którzy byli w Świeradowie-Zdroju w grudniu 2011 roku. :D
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Najbardziej pozytywnie zakręcona byłam po Wysowej.to moje pierwsze sanatorium.Bylo cudnie..wrzesien,zółto,czerwono i szalenie miło.Potem juz była Krynica i Muszyna.Tez sama radosc z przebywania tam,wśrod wspaniałych ludzi. :D :D :D
ODPOWIEDZ