Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To ja już o tym czasie będę w połowie turnusu, rok temu byłem w równicy a dwa lata temu w róży i w obydwóch budynkach było super teraz czas na Kosa myślę że będzie też super
Wiesz pabblo powinienem przekierować się na ocen sanatorium ,ale może głowy mi nie urwią,a co do równicy to wspominam rewelacyjnie możesz wcześniej zadzwonić i wybrać sobie pokój 1 lub2 osobowy zabiegi były super i ludzie też jest to moloch 800ludzi zawsze coś się dzieje
Witaj Endriu Myślę, że pobyt był udany a wrażenia pozostaną na długo.Proszę o informację o Kosie,jaka baza zabiegowa
warunki w pokojach czy tv jest na karty.Takie ogólne ale przydatne informacje, należę do osób które nie lubią niespodzianek. Bardzo dziękuję.
Cześć boro do Kosa wybieram się od 19IX tj.najbliższy poniedziałek. Warunki wszędzie podobne a na zabiegi będziemy biegać do zakładu przyrodoleczniczego powinno być super,a kiedy ty jedziesz endriu
To się nazywa sprint Ja jadę od 09.12 do 30.12 a tak na marginesie to w ten poniedziałek jest 19 ale listopad.Życzę bardzo,bardzo udanego wypoczynku.Do usłyszenia .