Połczyn w promocji.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Połczyn w promocji.

Post autor: forumowicz »

Witam.
Na maila dostaje oferty różnorakie z Gruppona :) Dziś wyłowiłam fajną propozycję.
Pobyt w sanatorium uzdrowiskowym w Połczynie Zdrój w Hopferówce , dla 2 osób,na 7 dni (6 noclegów) z wyżywieniem, i zabiegami: 3x hydromasaż, 3x aquavibron,3x okład borowinowy (20 min). za jednyne 999zł. (za 2 osoby).

Nie mozna tu wklejac linków, zatem musiałam to opisac. Nie wiem, co to za sanatorium ani miejscowość, ale rozważam te ofertę! Ilość miejsc ograniczona. Jak myslicie- warto tam pojechać?
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Połczyn w promocji.

Post autor: teśka »

Też spoglądałam na tę ofertę :)
Ciekawe czy dla jednej osoby byłaby połowa kosztów :?:
Pozdrawiam ;)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Teśko dobierz towarzystwo, bo promocja dotyczy pary. Myślę, że w Hopferówce są tolerancyjni. Gdybyś pojechała
np z koleżanką i powiedziała: my jesteśmy parą :).
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wiesz Dzi :) To całkiem ciekawa propozycja ;) Byłabym z pewnością obiektem zainteresowania :lol: :lol:
forumowicz

Hej kobitki :D Oferta dla 2 osób, nie napisane,że dla pary dwupłciowej :lol: Ja rozważałam wyjazd z koleżanką i nawet mi przez myśl nie przeszło,że może to być źle widziane ;) Hmm... ale oferta jest fajna :)
forumowicz

Mój mąż nie może wziąć urlopu, gdzy jest wolny termin, zatem... biore kolezanke i niech sie "dziwnie" patrzą :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jeżeli nie skorzystasz z podpowiedzi Dzi i nie oznajmisz, że jesteście parą, z pewnością nikt nie dostrzeże w tym czegoś nieprzyzwoitego :):)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Gdyby były problemy to ja może pojadę z kolegą a pod recepcją na niby przed meldunkiem zamienimy się i będzie OK :).
A tak poważnie para to są w/g "przedwojennej" normalności dwie osoby płci przeciwnej. I ja tego będę się trzymał.
Współcześnie nic nie mam przeciwko, gdy dwie panie trzymają się za ręce, czy w miejscu publicznym okazują
czułości. I tu moja tolerancja się kończy.... bo dwaj panowie ....to a fe !
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witam :) ,

Jovanka 8-) moim zdaniem oferta jest atrakcyjna cenowo. Pytanie jaki jest komfort ośrodka i w jakim terminie można przyjechać?
Kontrolnie polecam najpierw sprawdzić na stronie internetowej ofertę standardową . :)

Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ