Spieszę sie podzielic z Wami pewną informacją.Otóż jakis czas temu w trakcie wizyty u neurologa otrzymalam skierowanie do szpitala na oddzial rehabilitacji stacjonarnej.Zrobiłam rekonensans i po przemyśleniu wyslałam owe skierowanie wraz z wynikami badań do Szpitala Uzdrowiskowego w Busku Zdroju. Po ok.4 tygodniach nadeszla odpowiedz, owszem, pozytywna, czyli zostałam zakwalifikowana jako "przypadek stabilny" i wpisana na listę oczekujących.A teraz uwaga: Przewidywany czas realizacji skierowania- styczeń 2021 roku
Czy dożyję?
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Czy dożyję?
Spieszę sie podzielic z Wami pewną informacją.Otóż jakis czas temu w trakcie wizyty u neurologa otrzymalam skierowanie do szpitala na oddzial rehabilitacji stacjonarnej.Zrobiłam rekonensans i po przemyśleniu wyslałam owe skierowanie wraz z wynikami badań do Szpitala Uzdrowiskowego w Busku Zdroju. Po ok.4 tygodniach nadeszla odpowiedz, owszem, pozytywna, czyli zostałam zakwalifikowana jako "przypadek stabilny" i wpisana na listę oczekujących.A teraz uwaga: Przewidywany czas realizacji skierowania- styczeń 2021 roku
-
BOZENA196711
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2012 22:15
Re: Czy dożyję?
-
BOZENA196711
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2012 22:15
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Czytając Twój wpis przypomniałam sobie iż moja serdeczna przyjaciółka mieszkająca w Gdańsku złożyła takowy wniosek wiosną 2008r., do 21 Szpitala Wojskowego w Busku i równolegle do 23 Szpitala wojskowego w Lądku Zdroju.
Została zakwalifikowana do obu z terminem realizacji: Busko 2015r., natomiast w Lądku była, w czerwcu tego roku. Lądek miała potwierdzony na 2013r., ale
zadzwoniono do niej i skorzystała w tym roku. Natomiast 22 Szpital Wojskowy w Ciechocinku odrzucił jej wniosek.
Zatem moja droga z całego serca życzę zdrowia i... cierpliwości
Pozdrawiam
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
-
iwcia
- Super Kuracjusz