Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
Wyjeżdżam z ZUS-u od 4 grudnia. Jeszcze nie wiem jak. Może wybiera się ktoś również w tym terminie z W-wy?
Re: Iwonicz Zdrój od 4 XII 2012
Coraz bliżej grudzień. Ponawiam pytanie. Może ktoś się wybiera???
Tak w ogóle to jadę pierwszy raz i im bliżej terminu wyjazdu, tym bardziej jestem niezorganizowana. Nie wiem co pakować, na co zwrócić uwagę itd..... Też tak macie?
Tak w ogóle to jadę pierwszy raz i im bliżej terminu wyjazdu, tym bardziej jestem niezorganizowana. Nie wiem co pakować, na co zwrócić uwagę itd..... Też tak macie?
Witaj Julio. Gratuluję skierowania do Iwonicza Zdroju, byłem dwa razy w Excelsiorze a Ty jedziesz do ...?
Masz jeszcze trochę czasu do wyjazdu, poczytaj w różnych tematach - sporo rozważań : co zabrać do sanatorium.
Aby nie powtarzać może wpisz w szukaj: bagaż, albo ubranie czy co zabrać .
W dziale "na każdy temat" trochę tematów jak zapakować, a nawet jak oddzielnie wysłać walizkę
.
Boże Narodzenie będziesz miała pod koniec turnusu, na pewno przyda się bardziej świąteczna
bluzeczka i spódniczka.
Pozdrawiam.
Masz jeszcze trochę czasu do wyjazdu, poczytaj w różnych tematach - sporo rozważań : co zabrać do sanatorium.
Aby nie powtarzać może wpisz w szukaj: bagaż, albo ubranie czy co zabrać .
W dziale "na każdy temat" trochę tematów jak zapakować, a nawet jak oddzielnie wysłać walizkę
Boże Narodzenie będziesz miała pod koniec turnusu, na pewno przyda się bardziej świąteczna
Pozdrawiam.
Dziękuję za odpowiedź. Niestety, ja jadę do Białego Orła, ale jestem pozytywnie nastawiona
Przed tym wyjazdem jestem tak zapracowana, że nie mam za wiele czasu na sen, a co dopiero na myślenie.... Pewnie dlatego nawet nie przyszło mi do głowy, że skoro będę tam w Święta, to wypada się wystroić
Jestem zielona w temacie sanatoriów. Owszem, trochę sobie poczytałam, ale wciąż wszystko, co przyswajam jest nowe i zastanawiam się po kilka razy, czy aby na pewno tak jest, jak czytam. Zawsze wydawało mi się, ze jeżdżą tam schorowani emeryci, a nie tak aktywni ludzie, jak ja, a tu prosze....
Im bliżej wyjazdu, tym baczniej trzeba zacząć śledzić wcześniejsze wpisy. Postaram się.
Jestem zielona w temacie sanatoriów. Owszem, trochę sobie poczytałam, ale wciąż wszystko, co przyswajam jest nowe i zastanawiam się po kilka razy, czy aby na pewno tak jest, jak czytam. Zawsze wydawało mi się, ze jeżdżą tam schorowani emeryci, a nie tak aktywni ludzie, jak ja, a tu prosze....
Im bliżej wyjazdu, tym baczniej trzeba zacząć śledzić wcześniejsze wpisy. Postaram się.