Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
.Witam,
Jadę z Warszawy do Dzwirzyna do sanatorium Bryza, turnus od 13listopada 2012 r. ja prawdopodobnie będę chciał wyjechać wcześniej w grę wchodzi sobota, niedziela, poniedziałek. Poszukuje towarzystwa do podróży 2 osoby.
Dziękuje za informację o Bryzie - Ewie i Sławkowi. Kontakt: wyjeżdzam do sanatorium lub, e-mail:[email].pl
Pozdrawiam i liczę na WASZE wpisy.
Przygotuj się na ostry rygor, ale ma to swoje uroki Ja byłam tam w lutym 2010. Trafiłam na takich ludzi, że do tej pory uważam, że to mój najlepszy wyjazd, mimo że był to mój pierwszy pobyt na rehabilitacji. Pozdrawiam
Witam,
Szkoda,że nie jedziesz 2 raz. Napweno będzie fajnie, luty jest zimą i już można wypatrywać wiosny a listopadowe wieczory sa długie i najczęściej deszczowe, jedzie w tym terminie co ja Sławek ze Słupska.
Nadal poszukuje osób do wspólej podróży z Warszawy do Dzwirzyna w poniedziałek 12 listopada 2012 r.
Pozdrawiam
Do Gosiaczka,
Napewno się odezwę i opowiem jak było, lecz obecnie nadal poszukuje chętnych do wyjazdu z Warszawy do Dzwiżyna lub Kołobrzegu w dniu 12.11.2012 r.
Pozdrawiam
Wyjeżdżam do Bryzy w Dźwirzynie na turnus rozpoczynający się od 7 grudnia 2012 roku. Jadę z okolic Wałbrzycha. Jeśli ktoś się wybiera, niech da znać Dorzucę się do paliwa
Do Lukasza,Ewy.
Witam,
W grudniu bede wracał z Bryzy i napisze jak tam było. Obecnie szukam towarzystwa do podróży w Warszawy w kierunku Kołobrzegu, Dżwiżyna lub miejscowości po trasie w dniu 12.11.2012 r. Jade samochodem i boje się zasnąć bez towarzystwa.
Pozdrawiam
Witam
Ja też rozpoczynam turnus 13 listopada i myślę jak tu dojechać z Torunia do Dźwirzyna. Poczytałam trochę opinii na temat warunków, zabiegów ale sama sprawdzę jak faktycznie tam jest.
Witam zeczywiscie malo tych kuracjuszy ale Ty juz masz irene55 z Torunia jako pasarzerke do dziwirzyna Ja to mam jeszcze troche czasu zeby kogos znalesc do wyjazdu Mam jeszcze pytanie czy dzwoniles wsprawie pokoju Pozdrawim Sylwek a nie Slawek