Dzwirzyno Bryza

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Dzwirzyno Bryza

Post autor: myszek »

.Witam,
Jadę z Warszawy do Dzwirzyna do sanatorium Bryza, turnus od 13listopada 2012 r. ja prawdopodobnie będę chciał wyjechać wcześniej w grę wchodzi sobota, niedziela, poniedziałek. Poszukuje towarzystwa do podróży 2 osoby.
Dziękuje :D za informację o Bryzie - :) ;) ;) Ewie i Sławkowi. Kontakt: wyjeżdzam do sanatorium lub, e-mail:[email].pl
Pozdrawiam i liczę na WASZE wpisy.
gosiaczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 10:44

Re: Dzwirzyno Bryza

Post autor: gosiaczek »

Przygotuj się na ostry rygor, ale ma to swoje uroki :D Ja byłam tam w lutym 2010. Trafiłam na takich ludzi, że do tej pory uważam, że to mój najlepszy wyjazd, mimo że był to mój pierwszy pobyt na rehabilitacji. Pozdrawiam
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam,
Szkoda,że nie jedziesz 2 raz. ;) Napweno będzie fajnie, luty jest zimą i już można wypatrywać wiosny a listopadowe wieczory sa długie i najczęściej deszczowe, jedzie w tym terminie co ja Sławek ze Słupska. 8-)
Nadal poszukuje osób do wspólej podróży z Warszawy do Dzwirzyna w poniedziałek 12 listopada 2012 r.
Pozdrawiam :D
gosiaczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 10:44

Post autor: gosiaczek »

Też żałuję, ale tyle co wróciłam z Etny z Kołobrzegu. Załatwiaj za rok na wakacje. Polecam:) Daj znać jak było :D
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Do Gosiaczka,
Napewno się odezwę i opowiem jak było, lecz obecnie nadal poszukuje chętnych do wyjazdu z Warszawy do Dzwiżyna lub Kołobrzegu w dniu 12.11.2012 r.
Pozdrawiam :roll: :lol:
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

Szkoda,że nie jadę teraz :cry: bo jak jechałam w lutym to nikt z Warszawy się nie odezwał :( ale pomimo koszmarnej podróży chciała bym jeszcze raz tam trafić :D
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Wyjeżdżam do Bryzy w Dźwirzynie na turnus rozpoczynający się od 7 grudnia 2012 roku. Jadę z okolic Wałbrzycha. Jeśli ktoś się wybiera, niech da znać :D Dorzucę się do paliwa :!:
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Do Lukasza,Ewy.
Witam,
W grudniu bede wracał z Bryzy i napisze jak tam było. :) :) Obecnie szukam towarzystwa do podróży w Warszawy w kierunku Kołobrzegu, Dżwiżyna lub miejscowości po trasie w dniu 12.11.2012 r. :) Jade samochodem i boje się zasnąć bez towarzystwa. 8-) 8-) 8-) 8-)
Pozdrawiam
irena55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 wrz 2012 20:15

Post autor: irena55 »

Witam
Ja też rozpoczynam turnus 13 listopada i myślę jak tu dojechać z Torunia do Dźwirzyna. ;) Poczytałam trochę opinii na temat warunków, zabiegów ale sama sprawdzę jak faktycznie tam jest. :)
sylwek656
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2012 09:10

Post autor: sylwek656 »

Witam zeczywiscie malo tych kuracjuszy ale Ty juz masz irene55 z Torunia jako pasarzerke do dziwirzyna Ja to mam jeszcze troche czasu zeby kogos znalesc do wyjazdu Mam jeszcze pytanie czy dzwoniles wsprawie pokoju Pozdrawim Sylwek a nie Slawek
ODPOWIEDZ