ORW FALA STEGNA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dyskmanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2010 18:05

ORW FALA STEGNA

Post autor: dyskmanka »

WITAM :) CZY ZNAJDE TU KOGOS - KTO JEDZIE 2 SIERPNIA DO STEGNY W RAMACH PREWENCJI ZUS ? JEST TO MOJ PIERWSZY WYJAZD WIEC CHCIALAM ZAPYTAC TYCH CO JUZ TAM BYLI -JAK BYLO ?
dorcia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2010 15:15

Re: ORW FALA STEGNA

Post autor: dorcia »

Witam,jadę również do Fali w Stegnie.Dużo się naczytałam i nasłuchałam od znajomych co byli w Stegnie na turnusie.Opinie były niezbyt ciekawe,ale ja się tym nie przejmuję,zabieram sportowe ubrania i dobry humor.Pogodę na sierpień zamówiłam więc myślę,że będzie ok.Pozdrawiam
dyskmanka
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam ;) również poczytałam na stronie ośrodka i na forum mam nadzieję że będzie dobrze i wrócę zadowolona ! Oprócz stroju sportowego i dobrego humoru co jeszcze zabrac ze sobą ?
dorcia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2010 15:15

Post autor: dorcia »

Witam,ja zawsze zabieram wygodne obuwie,klapki na basen,adidasy,dwa stroje kąpielowe,czepek,duży ręcznik,"coś do ubrania na niedzielę",ciepły polar,ewentualnie kurtkę przeciwdeszczową,dużo letnich bluzek z krótkim i bez rękawów.Oczywiście należy prześledzić prognozę pogody długoterminową i do niej dopasować odzież.Dobrze byłoby dowiedzieć się czy dają ręczniki ,ale i tak zawsze zabieram swoje bo jeżeli są "mokre" zabiegi to nigdy ręczników nie za dużo.Płaszcz kąpielowy lub szlafrok,no i wszystko co potrzebuję na 24 dni (Stegna to letni kurort i na pewno wszystko jest drogie).Choć można podjechać do Nowego Dworu Gdańskiego do Lidla lub innego marketu na zakupy ,ale będąc w takim okresie nad morzem lepiej wykorzystać każdą wolną chwilę na spacery brzegiem morza.Pozdrawiam i do miłego zobaczenia w Fali.
dyskmanka
Kuracjusz
Kuracjusz

Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedz :) Pozdrawiam i do zobaczenia ;)
bulekk
Na forum od: 09 lis 2010 22:42

Post autor: bulekk »

Witam,

wybieram się do Fali na 24 dni już w listopadzie, czy możecie opisać wrażenia jak warunki w tym roku ?
Zastanawiam się czy zajęcia odbywają się również w weekendy, czy można korzystać z siłowni po godzinach (o ile taka jest), czy można normalnie wychodzić popołudniu (ew. pojechać daleko do domu i wrócić wieczorem), jak wygląda sprawa z kwaterowaniem w pokojach 2-osobowym (czy mieszają czy nie).

Bardzo proszę, dajcie znać.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ