USTKA 10.09.2012-1.10.2012
Re: USTKA 10.09.2012-1.10.2012
Ja sie nie wybieram, ale bylam w sanatorium PERŁA. Super !! Jedyna wada - a moze zaleta - to dość daleko od centrum Ustki. Codzienne spacery byly wspaniale, a sam klimat Perły cudowny, wspominam do dzis >>> 
No ja jade do sanatorium RADOŚĆ i czytalam ze to jest w centrum Ustki 
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
No nie do końca w centrum, ale blisko promenady, plaży i morza chyba nie więcej niż 20 metrów
Do centrum, czyli ulicy Marynarki Polskiej, takiego usteckiego "Monciaka" jest znacznie dalej, ale
w końcu Ustka nie metropolia ok. 10 minut spacerkiem. Więcej informacji znajdziesz na stronie
operatora Naturatour i w jego obiektach znajdziesz Radość. Niewiele wiem o warunkach bytowych
czy zabiegach poznałem tylko kawiarnie, fajnie grali, ale to było parę lat temu. Byłem pi sąsiedzku
w Tęczy.
Poszukaj na YouTube, filmik pod nazwą "Ośrodek Wypoczynkowy RADOŚĆ Ustka morze noclegi"
Chyba całkiem nieźle trafiłaś.
We wrześniu będzie po sezonie, czyli znacznie spokojniej, mniej straganów i tłoku.
Miłego wypoczynku
Do centrum, czyli ulicy Marynarki Polskiej, takiego usteckiego "Monciaka" jest znacznie dalej, ale
w końcu Ustka nie metropolia ok. 10 minut spacerkiem. Więcej informacji znajdziesz na stronie
operatora Naturatour i w jego obiektach znajdziesz Radość. Niewiele wiem o warunkach bytowych
czy zabiegach poznałem tylko kawiarnie, fajnie grali, ale to było parę lat temu. Byłem pi sąsiedzku
w Tęczy.
Poszukaj na YouTube, filmik pod nazwą "Ośrodek Wypoczynkowy RADOŚĆ Ustka morze noclegi"
Chyba całkiem nieźle trafiłaś.
We wrześniu będzie po sezonie, czyli znacznie spokojniej, mniej straganów i tłoku.
Miłego wypoczynku
Dzięki za informacje:) mam nadzieje ze towarzystwo w pokoju bedzie ok bo to jednak wazne z kim sie dzieli pokój...po raz pierwszy w zyciu jade do sanatorium i jestem troche niepewna wszystkiego.....