Tężnie w Ciechocinku tanio sprzedam.
Tężnie w Ciechocinku tanio sprzedam.
kupię/sprzedam. Takiego działu z oczywistych względów tutaj nie ma. Ale jest "na każdy temat".
Co my na to ?
Re: Tężnie w Ciechocinku tanio sprzedam.
W tym roku jeszcze udało się zdobyć z centralnej kasy 5,3 mln zł na generalną konserwację obiektu.
Jaką masz propozycję dzielenia się przyszłymi zyskami minus
Średni roczny koszt utrzymania obiektu około 5000000zł.
-
forumowicz
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
DZI jako, że to Ty zamierzasz zbyć tenże przybytek winieneś być obecny przy oględzinach
Zatem oczekuję na propozycję wspólnego oglądania
-Kruszynko tylko upublicznienie rozważań: co dalej, jaka przyszłość tężni, gdy zabraknie funduszy
z zewnątrz - jak to utrzymać ? - może znajdzie się ktoś jakiś sponsor/filantrop .
-Selene wiem, że żartobliwie odpowiadasz, ale ja tak dla formalności dla czytających bez poczucia humoru
odpowiem: dałem ogłoszenie o sprzedaży tak jakby w imieniu tych co rozważają prywatyzację uzdrowisk
w Ciechocinku, w tym i sprzedaż tężni.
.... chętnie spotkałbym się 21/22 lipca, ale tak jak pisałem wcześniej- przyjmuję w tym terminie gości ze Szwecji.
Selene, Kruszynko będziecie w Ciechocinku dużą, wspaniałą grupą. Tym razem Wasz ogląd całości będzie biznesowy
-
forumowicz
pozdrawiam ciepło
-
forumowicz
dużo pracować
- W Ciechocinku zawsze jest dużo dużych grup. Pisałaś w innym temacie, że za tydzień wybierasz się tam
i to nie sama. Na forum w miarę systematycznie pisze 10 osób, czyta nie ujawniając się około 500,
to statystycznie 10% nieujawniających się będzie z Tobą. To jest pięćdziesięcioosobowa grupa !
Oby z boku nie podbiegł pesymistyczny zwykle forumowicz M i nie krzyknął: grupa ?....zakaz zgromadzeń...rozejść się
- Kruszynko inne zakupy ? ...nie rozdrabniaj się, zbieraj na tężnię, chcę mieć poważnego(przy kasie) inwestora.