Czy NFZ ,ZUS wiedza
Czy NFZ ,ZUS wiedza
-
forumowicz
Re: Czy NFZ ,ZUS wiedza
-
forumowicz
-
forumowicz
Na spotkaniu z dyrektorka było niemiło, jeszcze troche to paniusia musiałaby uciekać gdzie pieprz rosnie, bo byśmy ją chyba pogonili za jej słowa. Dobrze,ze byliśmy taka grupa, gdzie większośc z nas nie dała sobie wciskać głupot. Szkoda,ze tej dyskusji nie nagrałam na komórke,bo było by ciekawie, jakby ktos tego posłuchał np. w NFZ i innych instytucjach. Byłam wkurzona po tym spotkaniu ale i w szoku,ze tak mozna traktować ludzi....ech.
-
stokrotka210863
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 15 lip 2012 14:47
w tym roku byłam po raz pierwszy w sanatorium z ZUS, chciałabym się dowiedzięć czy gdzieś istnieje lista miejscowości gdzie można być skierowanym z ZUS,
oraz drugie pytanie jak jest w innych sanatoriach jeśli chodzi o wielkość pokoi, ja byłam w almie w sobieszewie i tam pokoje są bardzo małe, napewno nie przystosowane dla trzech osób, wygląda to tak jakby pokoje dwu osobowe przerobiono na trzy osobowe, nikt nie przestrzega żadnych norm budowlanych, a przecież są na to przepisy i wg nich pokój 3 osobowy w sanatorium powinien mieć minimum 16 m kwadratowych, w szpitalu uzdrowiskowym nawet 21, nie daj boże dostać tam pokój na parterze bo pokoiki tak ciasne że się obrócić nie można, trzy łóżka rozdzielone tylko szafkami nocnymi, ciaśniej niż w szpitalu, do tego łazienki nie przystowane dla osób o kulach, nawet drzwi nie mają odowiedniej szerokości, interesuje mnie jak jest w innych sanatoriach, czy te z ZUS-u są gorsze...?