pytanie,lipiec,Ciechocinek

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

pytanie,lipiec,Ciechocinek

Post autor: forumowicz »

witam po raz ostatni,ponieważ zostałem zbanowany,administratorowi nie podoba się co piszę itp,no cóż nie wszyscy muszą się znać na żartach,a nie będę się bawił w zmienianie IP,itp więc pięknie się pożegnam,bywajcie zdrowi! mam jeszcze pytanie czy ktoś będzie w Ciechocinku od 29 czerwca do 20 lipca?
forumowicz

Re: pytanie,lipiec,Ciechocinek

MAX , no coś Ty ..!!! Jesteś "SOLĄ" tego forum. Bez Ciebie i kilku innych osób to te forum straciło by smak. Twoja praktyczna wiedza o uzdrowiskach,podpowiedzi forumowiczom i cenne rady są nieocenione.Szkoda że niektóre prowokacje i pikanteria są tak konserwatywnie odbierane.Ty piszesz szczerze to , o czym inni myślą i identyfikują się z Tobą,tylko boją sie o tym napisać otwarcie na forum.
Konieczne jest zorganizowanie jakiegoś forumowego spotkania (może poza sezonem),takiego konkretnego i bez "wybiegów" aby lepiej się poznać.
Życzę Ci fajnego pobytu w Ciechocinku i poznania wartościowych ludzi. Koniecznie po powrocie musisz sie podzielić na forum swoimi wrażeniami.Pozdrawiam.
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

myślę mix że organizowanie spotkań nie jest Twoją i Maxa najmocniejsza stroną :!: plany ,plany,plany a od konkretów uciekacie :!: pozdrawiam ;)
forumowicz

Marika,my z MAX-em dotrzymujemy słowa. Jeżeli określamy się na konkretny termin,to jesteśmy słowni.Tak było w styczniu w Krynicy i w maju w Busku.
W Krynicy spotkaliśmy się z "sierotką",chociaż kilka jeszcze innych osób prawie na 100% była pewna że spotkanie dojdzie do skutku.
To oczywiste,że każdy ma obowiązki zawodowe i jest obciązony innymi sprawami i nie zawsze termin odpowiada.Dla mnie np.łatwiej jest spotkać się poza sezonem.Przed nami "kanikuła",ale wrzesień ???
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Na forum nie tolerowałem i nie będę tolerował wypisywania obraźliwych tekstów, obscenicznych obrazków i wulgaryzmów, szczególnie w tytułach. Dlatego też MAX czy ktokolwiek inny będzie banowany jeśli będzie wypisywał tu takie rzeczy.
Powodzenia na innym forum, tu proszę o odrobinę kultury i ze względu na jedną osobę nie zamierzam zmieniać podejścia do tego.
forumowicz

Max nie pękaj, po prostu administrator dostał żółtą kartkę z Torunia i jego reakcja jest taka jak widać he,he. Jest Euro to i są kartki ;)
Antosia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2012 14:35

Post autor: Antosia »

A ja popieram administratora. Nie toleruję chamstwa i wulgaryzmów, dziwimy się, że młodzi ludzie nie potrafią się zachować odpowiednio do sytuacji, ale starsi też nie są lepsi.
To dobrze, że administrator dba o to, aby ta strona była przyjazna i z pewnym klimatem dla kuracjuszy.
Tak trzymać Panie administratorze!
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

alex- pisze:Max nie pękaj, po prostu administrator dostał żółtą kartkę z Torunia i jego reakcja jest taka jak widać he,he. Jest Euro to i są kartki ;)

alex- Twoja wypowiedź jest niestosowana, przystopuj bo i Ty dostaniesz bana.
W pełni popieram administratora :!: :!: :!:
Adminie z wyrazami szacunku :!:
Pozdrawiam
forumowicz

Selene pisze:
alex- pisze:Max nie pękaj, po prostu administrator dostał żółtą kartkę z Torunia i jego reakcja jest taka jak widać he,he. Jest Euro to i są kartki ;)

alex- Twoja wypowiedź jest niestosowana, przystopuj bo i Ty dostaniesz bana.
W pełni popieram administratora :!: :!: :!:
Adminie z wyrazami szacunku :!:
Pozdrawiam
Koko koko administrator jest spoko. Gdyby przedział wiekowy na tym forum był niższy to i max byłby milszy ha,ha. :P
forumowicz

Rozumiem Selene że teraz po podlizaniu się adminowi bardziej interesuje Cię co zjesz w sanatorium na śniadanie(jajeczko czy szyneczkę)niż fajni faceci :)
ODPOWIEDZ