Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
"Kruszynko"...Jesteś Kochana..!!! Tylko czemu Ciebie tu nie ma ???
Jest bajecznie , słonecznie...grają i bawią się wszędzie...ach..!!! Siarczkowe pozdrowienia od MAX-a i mix-a.
kontynuując...grają tango. Pani mnie zaniepokoiła...zbyt ciasno wciska się we mnie ( ale to jest tango ). poczułem jakieś mrowienie na całym ciele...myśle sobie...przepadłem..już po mnie. Spoglądam na MAX-a...ratuj chłopie...wymyśl coś. Nic z tego..!!! Co robić ???
Mix Ty nie myśl jeno czuj i... tańcz dalej. W tańcu adwokat nie jest potrzebny.
Taniec to endorfiny zwane opiatami szczęścia więc podaj się i bądź szczęśliwy