Gdańsk-Sobieszewo "JANTAR"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
DankaG
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2012 08:30

Gdańsk-Sobieszewo "JANTAR"

Post autor: DankaG »

Witam....

Czy ktoś był w tym sanatorium? bo nie mogę nawet w necie znależć. Mam tam jechac z prewencjii rentowej z ZUS w sierpniu....

Pozdrawiam...Danka
forumowicz

Re: Gdańsk-Sobieszewo "JANTAR"

Post autor: forumowicz »

Witaj Danusiu :) podaję Tobie nr do recepcji (058)3080794 ,jest to recepcja Centrum -Hotelowo -Konferencyjnego w Hotelu Alma,w tym hotelu właśnie miesci się Sanatorium Jantar.
Wiem ,że sa tam pokoje 2,3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym ,z tv ,czajnik na korytarzu dla wsiech ;) :)
Rezerwacji pokoi/ telefonicznej/ nie prowadzą.
[] Dopytaj o reszte telefonicznie.
Pozdrawiam serdecznie :)
kruszynka
Ostatnio zmieniony 22 maja 2012 22:31 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięto link
DankaG
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuje Kruszynko:) widzę z netu ze to bardzo mała mieścinka,co tam robic w wolnych chwilach.....Kruszynko byłas tam moze,jak tam wygladaja naprzykład rozrywki? pozdrawiam
forumowicz

Witaj Danusiu niestety nie byłam ,zapomniałam i umieściłam link :( nie wiem czy zdażyłaś zerknąć ? ;) Myślę ,że ktoś kto był ,to się odezwie.
Wiesz Danusiu może spróbuj zamienić miejscowośc ,dużo piszacych na tym forum osób miało takie doświadczenie.Z powodzeniem zamieniali .Jeśli nie masz przeciwskazań to poproś np o góry ,Krynicę Zdrój ,Ustroń górski ,lub inne .
Uda się pozdrawiam serdecznie :)
kruszynka
forumowicz

Sorki Danusiu nie zauważyłam,że masz inne propozycje :) Chyba jeszcze śpię :lol:
DankaG
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki Kruszynko:):)
ODPOWIEDZ