Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Witam....wpadłam na chwilkę żeby spotkać się z kibicami siatkówki....od 18 sierpnia do 20 sierpnia możemy znowu oglądać naszą reprezentację Panów....kto może popatrzeć to zapraszam.
Od 18 sierpnia zmagania zaczynają nasze Panie ..grają ze Słowenią....( ME)2023r
Pozdrawiam kibiców...u mnie całą noc ulewa i błyskawice...teraz przyjemne 20st
Dziękujemy za odwiedziny i przypomnienie o kolejnej imprezie.
Co do żeńskiej reprezentacji, to narobiła nam apetytu dobrym wynikiem w VNL i teraz też będziemy czekali na jakąś miłą niespodziankę .
Pozdrawiam z upalnego Mazowsza .
Witaj Kaziu jak zwykle na Tobie się nie zawiodłam...zawsze coś napiszesz...teraz to taka rozgrzewka przed meczami na ME które zaczynają się 28 sierpnia...trochę emocji znowu będzie...chociaż teraz też zagramy z........Francją...Słowenią i z Włochami...drużyny nie wypadły sroce z pod ogona
Ok.16h mecz...a potem już o 20h...trzymamy kciuki za nasze Panie grają ze Słowenią
Pozdrawiam serdecznie...temacik się założy i się znowu spotkamy...u nas dziś po deszczu na dworze nie do wytrzymania..wszystko paruje
Skoro ma być oddzielny temacik, to w tym miejscu tylko o chłopakach.
Od razu się przyznaję że nie oglądałem (pogoda burzowa, słaby transfer), ale znowu ten niewygodny przeciwnik nam krwi napsuł. Dobrze że w takim towarzyskim turnieju, rewanż weźmiemy na poważnej imprezie.
Dobrej nocy