Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam ! Wyjeżdżam z Częstochowy do sanatorium "Róża"w Ustroniu w terminie 21.06.2012 .Chętnie zabiorę osobę współuczestniczącą w kosztach dojazdu.Zainteresowanych proszę o kontakt na gg 12577228.Pozdrawiam
elo.Ja też z całego serca polecam sanatorium"Róża",byłam tam w listopadzie ubiegłego roku i mogę powiedzieć,że było super.Zyczę dobrego towarzystwa i zobaczysz,że będzie fajnie. Aż Ci zazdroszczę wyjazdu, chętnie bym tam pojechała jeszcze raz. Pozdrawiam serdecznieBecia
Witam. Jak pisałam wcześniej,że chętnie pojechałabym jeszcze raz do "Róży" mogę dziś powiedzieć,że moje marzenie się spełniło! Ku mojej wielkiej radości otrzymałam po raz drugi skierowanie do Ustronia na turnus od 16 lipca.Myślę,że i tym razem będzie super.Pozdrawiam serdecznie Becia
Elo. Jestem po dwóch operacjach kręgosłupa lędźwiowego(w ciągu jednego roku).Wróciłam do pracy.Podczas wizyty kontrolnej w por.neurochirurgicznej otrzymałam otrzymałam skierowanie od lekarza prowadzącego na rehabilitację w ramach prewencji rentowej i złożyłam to w ZUS-e.Dostałam wezwanie na komisję lekarską i miła pani orzecznik zakwalifikowała mnie do sanatorium.Los sprawił,że szczęśliwie trafiłam ponownie do "Róży" w Ustroniu.Jeżeli się ma rzeczywiście podstawy do leczenia , to orzecznicy kierują częściej do sanatorium. Pozdrawiam Becia