Ustroń

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewitana
Na forum od: 04 kwie 2012 13:45

Ustroń

Post autor: ewitana »

Witam ! Wyjeżdżam z Częstochowy do sanatorium "Róża"w Ustroniu w terminie 21.06.2012 .Chętnie zabiorę osobę współuczestniczącą w kosztach dojazdu.Zainteresowanych proszę o kontakt na gg 12577228.Pozdrawiam :)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Re: Ustroń

Post autor: marika »

ewitana byłam w Róży fajny ośrodek dobre zabiegi i piękna okolica czego trzeba więcej!? miłego wypoczynku :D
jacek64
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 16 kwie 2012 19:13

Post autor: jacek64 »

jacek64

polecam !!!
BeciaN66
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2011 18:33

Post autor: BeciaN66 »

elo.Ja też z całego serca polecam sanatorium"Róża",byłam tam w listopadzie ubiegłego roku i mogę powiedzieć,że było super.Zyczę dobrego towarzystwa i zobaczysz,że będzie fajnie. Aż Ci zazdroszczę wyjazdu, chętnie bym tam pojechała jeszcze raz. Pozdrawiam serdecznieBecia
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

Bylem w Narcyzie tez fajnie , jadac od strony Cieszyna z gory Rownica prezentuje sie jak Titanic a reszta jak zagloweczki . milego pobytu
ewitana
Na forum od: 04 kwie 2012 13:45

Ustroń

Post autor: ewitana »

Bazując na opiniach forumowiczów nie wątpię,że pobyt w Ustroniu będzie udany :) Pozdrawiam zadowolonych kuracjuszy :D
BeciaN66
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam. Jak pisałam wcześniej,że chętnie pojechałabym jeszcze raz do "Róży" mogę dziś powiedzieć,że moje marzenie się spełniło! Ku mojej wielkiej radości otrzymałam po raz drugi skierowanie do Ustronia na turnus od 16 lipca.Myślę,że i tym razem będzie super.Pozdrawiam serdecznie Becia
wrzesien
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2012 13:25

Post autor: wrzesien »

jak Ci się to udało,kolejny wyjazd do sanatorium po 8 miesiącach? (jak rozumiem wcześniej byłaś w listopadzie 2011).Poproszę o szczegóły.
BeciaN66
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Elo. Jestem po dwóch operacjach kręgosłupa lędźwiowego(w ciągu jednego roku).Wróciłam do pracy.Podczas wizyty kontrolnej w por.neurochirurgicznej otrzymałam otrzymałam skierowanie od lekarza prowadzącego na rehabilitację w ramach prewencji rentowej i złożyłam to w ZUS-e.Dostałam wezwanie na komisję lekarską i miła pani orzecznik zakwalifikowała mnie do sanatorium.Los sprawił,że szczęśliwie trafiłam ponownie do "Róży" w Ustroniu.Jeżeli się ma rzeczywiście podstawy do leczenia , to orzecznicy kierują częściej do sanatorium. Pozdrawiam Becia
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

BeciaN66 a poprzedni wyjazd był z ZUS czy z NFZ Pewnie wrzesien oto pyta :?: pozdrawiam Bunia
ODPOWIEDZ