Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sprawdzam co się dzieje....
...
Żadne fotki nie były usuwane natomiast są pewne ograniczenia ze względu na zaśmiecanie forum nie tylko w dziale "na każdy temat" ale też w innych zaczęło się wklejanie niezwiązanych z tematem obrazków.
....
Wyłączone jest dodawanie załączników gdyż zbytnio obciążało serwer, a nie wnosiło nic na temat sanatoriów....
....
Sprawdzam limity na fotki.... jest maksymalnie 640x480pikseli i maksymalnie takie powinny dać się wstawić... może były zbyt duże?
....
No właśnie Max daje fotki bardzo duże i się uchowały a moje i innych skromne znikły Jak to się stało Bo nadal nie rozumie.Ale moje były z tematem jak np: wiosna ,wiosna czy Sanatorium: były i ich nie ma pozdrawiam
Drogie Panie, nie rozumiem o co chodzi. Przecież obrazek o rozmiarach 640x480 i wadze 64kb jest chyba wystarczająco dużym formatem by zamieścić w nim coś sensownego. Dlaczego więc twierdzicie, że nie można wstawiać zdjęć? Większe obrazki naprawdę chyba nie są potrzebne. Jeśli jakieś zostały po włączeniu tych ograniczeń to już niech będą, jeśli jakieś automatycznie się usunęły to przepraszam, automat sam zdecydował i nie dam rady teraz ich przywrócić.
Włączyłem też możliwość wstawiania załączników maksymalnie 64kb, zobaczymy co z tego wyniknie...