Mam pytanie odnosnie Sanatorium w Solcu Zdroju, mam problemy ze stawami, wiem, ze w Solcu jest siarka ale chcialabym zapytac ogolnie jak tam jest, jakie sa warunki i czy warto tam pojechac?? Jestem mloda osoba dlatego zapytam tez jaki tam jest przedzial wiekowy?? Jesli znacie jakies dobre sanatoria lub uzdrowiska specjalizujace sie w chorobamch reumatycznych, to bylabym wdzieczna za wskaznie ich nazw, poniewaz musze dokanac wyboru odnosnie turnusu rechablitacyjnego i nie moge sie zdecydowac. pozdr
Sanatorium Solec Zdroj
Sanatorium Solec Zdroj
Witam,
Mam pytanie odnosnie Sanatorium w Solcu Zdroju, mam problemy ze stawami, wiem, ze w Solcu jest siarka ale chcialabym zapytac ogolnie jak tam jest, jakie sa warunki i czy warto tam pojechac?? Jestem mloda osoba dlatego zapytam tez jaki tam jest przedzial wiekowy?? Jesli znacie jakies dobre sanatoria lub uzdrowiska specjalizujace sie w chorobamch reumatycznych, to bylabym wdzieczna za wskaznie ich nazw, poniewaz musze dokanac wyboru odnosnie turnusu rechablitacyjnego i nie moge sie zdecydowac. pozdr
Re: Sanatorium Solec Zdroj
Polecam Busko Zdrój lub Horyniec Zdrój w Solcu nie byłem ale ktoś mi odradzał mówił że to wieś.Na Busko oczekuje jadę tam na turnus od 23-08-2010 do szpitala Krystyna bardzo dobry obiekt, zabiegi na miejscu.Odnośnie Horyńca jest to mała miejscowość ale doskonałe uzdrowisko pod względem leczenia chorób reumatycznych i ortopedycznych pytaj o obiekt Dom Zdrojowy-wszystko na miejscu.Ale Busko jest lepsze i znane w całej Polsce,nawet z NFZ czeka się bardzo długo.Szybko się zastanawiaj to się zobaczymy w Busku.
Hej, dzieki za odpowiedz:D w Busku bylam w tym roku, i chyba chce pojechac w inne miejsce, teraz zastanawiam sie nad uzdrowiskiem Iwonicz- Zdroj i Horyniec Zdrój wiec chyba sie nie zobaczymy, chociaz kto wie
pozdr:)
A mozecie napisac mi cos o sanatorium w Horyncu Zdroju?? jak tam jest i jaki jest przedzaial wiekowy?? pozdr 
Re: Sanatorium Horyniec Zdrój
Witam chciałabym się dowidzieć jaki jest przedział wiekowy w Horyńcu ja mam 34 lata i jestem ciekawa czy jedzie jakaś bratnia dusza w moim wieku wyjazd 22 kw.
-
rybaczek16
- Kuracjusz

- Na forum od: 04 sty 2009 04:44
korney pisze:Witam,
Mam pytanie odnosnie Sanatorium w Solcu Zdroju, mam problemy ze stawami, wiem, ze w Solcu jest siarka ale chcialabym zapytac ogolnie jak tam jest, jakie sa warunki i czy war