spostrzeżenia

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2012 14:25
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

spostrzeżenia

Post autor: samael »

witam wszystkich forumowiczów.
z tego co tu czytam wnioskuje ze osoby które jada do senatorium nie wiedza o nich nic :D ale po koleji ,pierwsza rzecz skierowanie nikt takowego nie dostaje bez komisji na ktorej mozna zasugerowac miejsce pobytu(tak było bynajmniej u mnie-prewenca ZUS)po wtóre do senatorium jedziedziemy po to by sie leczycz a nie zaliczać kobiety lub facetów(to tez sie zdaża)a po ostatnie jesli ktos pomomo wszystko i tak chce sie zabawić to i tak to zrobi. :D a moze podyskutujemy na te tematy?
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Staż sanatoryjny: 16

Re: spostrzeżenia

Post autor: barba »

Witam :) Byłam juz ładnych parę razy w sanatorium i nigdy nie mogłam sobie wybrać,ani miejscowości,ani sanatorium :) Jeśli chodzi o (zaliczani) jak to ująłeś ,to zależy kto i po co jedzie. Ja miałam szczęscie zawsze dobrać sobie świetne towarzystwo . Były wycieczki,gra w karty,i tańce. Mieliśmy sporą grópkę i było fantastycznie. Owszem zdarzali sie i tacy co szukali przygód,ale nie mnie to oceniac. to są dorośli ludzie i powinni wiedzieć co robią. Pozdrawiam :P ;)
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

nie jestem "swieżym"kuracjuszem :D załatwiam taki wyjazd co 18 miesiecy srednio tylko po to by byc zdrowym a co do towazystwa to zgadza sie bo jak sa wspaniali ludzie to i wycieczki sa i tańce
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja własnie wyjeżdżam 15.05 do kamienia pomorskiego,ale jakoś tym razem kiepsko to wygląda ,bo na forum cisza,jakoś nikt nie jedzie. Mam jednak nadzieję ,że na miejscu bedzie super. Powiem Ci ,że trudno dobrac fajne towarzystwo,bo zazwyczaj zaraz na poczatku zaczyna się tz, ( polowanie) ale jak się jest cierpliwym, to potem wynagradza :P
samael
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ja mam wyjazd na 10 maja do Ladka zdroju ;) Byłem juz tam dwa razy a teraz jade trzeci(bo tak chcciałem)podoba mi sie tam a tak wyszło ze wiosna tam nie byłem :) napisałem tu post dotyczacy wyjazdu ze szukam kogoś koto jedzie ale cisza.Jak byłęm w szczawnicy w 2010 to tu właśnie dogadałęm sie z ludźmi i jechalismy we czworo.może teraz też bedzie podobnie
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Uważam,że to fajna sprawa jak można się już wcześnie dogadać, Wprawdzie na żywo można się rozczarować,ale i tak uważam ,że czym więcej osób się dogada tym lepiej :D :P Życze Ci miłego pobytu i super towarzystwa ;) Ja do Kamienia jade pierwszy raz,prosiłam o Kołobrzeg ,ale się nie zgodzili. Miałeś szczęście ,ze dostałes ta miejscowość o którą prosiłes :P
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Przepraszam któryś z panów myli pobyt w sanatorium z polowaniem i innymi rzeczami proponuję troszkę przemyśleć sprawę zanim coś się publicznie klepnie,mimo że jesteście panowie pod pseudo nie zwalnia was to z eleganckiego zachowania o co w swoim skromnym imieniu apeluję,pozdrawiam
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

do samael
Piszesz w swym poście ,który własciwie NIC nie wnosi o swych spostrzeżeniach
Jakoby wiele Osób bylo "prawiczkami sanatoryjnymi"
Pisze SANATORYJNYMI bo Ty piszesz "senatoryjnymi" co wg Mojej wiedzy nie jest forma poprawna ..mogę sie mylic .(nie znam j.polskiego )
Piszesz o ..podbojach damsko-męskich cóz Jest to temat zawsze zastępczy dla osób , które nie bywaja a które poprostu cos słyszały , że.........
Ja nie bywam co 18 miesięcy ale w roku minimum przez 21 dni i Zawsze Dostaję miejscowośc ,która Chce moze ze wzgledu na specyficzna chorobę mam mozliwośc ; Krynica lub Kołobrzeg !!!!
Co do doboru współ -kuracjuszy Zawsze uważam , ze miłym jest poznawć NOWYCH ludzi choc w swym telefonie w sekcji ..san- mam ponad 50 kontaktów od ponad 10 lat
Dlatego po przeczytaniu kilka razy Twego pierwszego postu postanowilem zabrać Głos w sprawie ,która zapewne nic nie Wnosi............
pozdrawiam
-darek
mg11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 mar 2012 16:55
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: mg11 »

Dobrze gada, dać mu wó..., znaczy wody zdrojowej :D
Gosia43
Super Kuracjusz