Mieszko Długopole Zdrój
Mieszko Długopole Zdrój
czy wybiera się ktoś do Mieszka w Długopolu na turnus od 15.04.2012r., a może ktoś napisze jak tam jest ?? , nikt i nic nie pisze od trzech lat, co sie dzieje 
Ostatnio zmieniony 26 mar 2012 20:21 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: czy ktoś się wybiera do Mieszka w Długopolu?
Bylem w Mieszku w Dlugopolu-Zdroju w 2008 roku. Jesli chodzi o sam obiekt, to nie ma sie o co przyczepic. Pokoje dosyc spore, w kazdym lazienka, przy obiekcie kaplica w ktorej sa odprawiane Msze Swiete. Zabiegi w Dlugopolu sa wykonywane w obiekcie oddalonym od Mieszka, ale nie jest to daleko i spacer jest bardzo przyjemny
Zabiegi bardzo dobrze wykonywane, nikt z mojego turnusu nie nazekal. Obsluga nie przyczepia sie do nikogo i jest w porzatku. Jesli chodzi o samo Dlugopole, to jest to wies, bardzo mala wies. Oprocz Parku Zdrojowego nie ma nic godnego uwagi, ale tereny do spacerow bardzo fajne. Polecam bar/pub w tak zwanym "kosciolku"
Lokal przerobiony z Kosciola. Polecam wybrac sie do Bustrzycy Klodziej i do Twierdzy Klodzkiej. Nie polecam robic zakupow w dlugopolskich sklepach, ceny strasznie wywindowane pod kuracjuszy. Miejscowi zakupy robia w pobliskiej Bystrzycy Klodzkiej. Tak czy inaczej bardzo pozytywnie wsponinam pobyt w Dlugopolu-Zdroju w Mieszku. Moge wyslac zdjecia z Dlugopola i z okolic. Prosze tylko podac maila.
PS.: Oprocz Dlugopola bylem rowaniez w Pionierze w Szczawnie-Zdroju, a teraz mam skierowanie do Wenedy w Kolobrzegu.
PS.: Oprocz Dlugopola bylem rowaniez w Pionierze w Szczawnie-Zdroju, a teraz mam skierowanie do Wenedy w Kolobrzegu.