Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To jest ZUs prewencja ale ambulatoryjne, musze codziennie dojeżdzac ....z miejsca zamieszkania, miałam mieć wyjazdowe, ale takie mi zaproponowali to wzięłam bo kręgosłup boli, a nie wiadomo kiedy będą wysyłac
no niedługo pewnie będą wysyłać. Tam stacjonarna prewencja też jest? bo kiedyś była...jak już trafisz to rozejrzyj się kochana i napisz jak to wygląda. Jak uruchomia wyjazdy to pewnie pojadę w pierwszej kolejności i muszę się przygotowywać do jakiegoś pobytu.
witam mam pytanie może nie na temat ,czy ktos wie czy po szpitalnym sanatorium tez trzeba czekac rok na normalne ? bo nie moge nigdzie znaleść nic na ten temat z góry dziękuję