Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Nie Masz co brać... Dostaniesz jaki już zaplanowali wcześniej. Jedynek nie ma. jeżeli mam coś polecić to pokoje na 2 pietrze z widokiem na park i Amfiteatr. Bo z drugiej strony widok na las i ciągle ciemno i wilgotno. Nawet pranie w Lipcu ub.r nie schło.
Powodzenia! P.S. Kliknij w moje posty(cyfrę) - opisałem wrażenia i informacje z ub.r.
Parking jest darmowy miejski w centrum. Można spokojnie tam parkować.
[/quote]
Absolutnie nie opłaca się jechać autem. Droga z Katowic po zjeździe z autostrady w Dębicy jest mało fajna a koszty paliwa znaczne. Znacznie lepiej i taniej wychodzi Busem, który dojeżdża pod Kościół w Iwoniczu a ten jest 100m od Klimatu.
I jeszcze jedno: ZUS odda Wam za dojazd - koszt dwóch przejazdów najtańszego biletu PKP czyli razem ok. 80 zł za trasę K-ce - Iwonicz i z powrotem czyli pokrywa bilety Bus'a.
Witaj Barbarka. Z tego wynika że ja przyjadę do Klimatu zaraz po Tobie - mój pobyt zaczyna się od 3 maja. Mam nadzieję że udostępnisz trochę informacji na temat warunków i podpowiesz o który pokój trzeba prosić. Pozdrawiam.