Witam zacne Twowarzystwo. Stegna Fala od 27.01.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Slawekg
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2017 19:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Witam zacne Twowarzystwo. Stegna Fala od 27.01.2019

Post autor: Slawekg »

Witajcie, jadę do Stegny (FALA) od 27 stycznia. Ktoś się wybiera w tym czasie ? Może ktoś posiada informacje jak jest tam teraz ? Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 10 sty 2019 21:54 przez moderator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: poprawiono rok
Awatar użytkownika
Slawekg
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Re: Witam zacne Twowarzystwo. Stegna Fala od 27.01.2018

Slawekg pisze: 25 paź 2018 10:56 Witajcie, jadę do Stegny (FALA) od 27 stycznia. Ktoś się wybiera w tym czasie ? Może ktoś posiada informacje jak jest tam teraz ? Pozdrawiam
tak dokładnie turnus zaczyna się od 28 stycznia. mam być zakwaterowany w "fala albatros bursztyn nr 50". Czy ktoś może mi napisać o co chodzi i co to za miejsce ? bo już zgłupiałem gdzie mam jechać ponieważ Albatros jest w krynicy Morskiej.... :?:
motylek7
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2018 17:22
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: motylek7 »

Hej
Ja również rozpoczynam turnus od 28.01. Skąd w Tobie tyle obaw? Będzie zapewne fajnie i skutecznie jak na każdym moim turnusie :D Ja mam jedynie wielką ciekawość bo w zimie nad morzem nie byłam ;)
Awatar użytkownika
Slawekg
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

witaj :) ... ja byłem parę lat ;) niestety jak czytam opinie to nie bardzo się cieszę. poza tym wychodzi mi że będe w Krynicy w Albatrosie... pewnie Ty też bo ten turnus jest przypisany do albatrosa w krynicy..
Awatar użytkownika
Slawekg
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

motylek7 pisze: 28 paź 2018 07:43 Hej
Ja również rozpoczynam turnus od 28.01. Skąd w Tobie tyle obaw? Będzie zapewne fajnie i skutecznie jak na każdym moim turnusie :D Ja mam jedynie wielką ciekawość bo w zimie nad morzem nie byłam ;)
skąd będziesz podróżować ? Pozdrawiam Sławek
motylek7
Kuracjusz
Kuracjusz

Będę jechała z mazowieckiego. Nie wiem dokładnie, którego dnia bo chcę odwiedzić przy okazji znajomych.Mam nadzieję, że dotrę na rozpoczęcie turnusu :D A Ty skąd ruszasz? Będziesz jechał autem?
motylek7
Kuracjusz
Kuracjusz

Myślałam,że z Krynicy ucieszyłabym się bardziej, z sentymentu, kiedyś często tam bywałam. Poczytałam i już sama nie wiem ;)
sprawdziłam też moje zawiadomienie, no i jest Grunwaldzka 20 więc chyba zostaję w Stegnie. Trzeba będzie zakupić ciepłe buty i postawić na budowanie formy, zarówno na zabiegach jak i po :D
Awatar użytkownika
Slawekg
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

motylek7 pisze: 31 paź 2018 08:29 Myślałam,że z Krynicy ucieszyłabym się bardziej, z sentymentu, kiedyś często tam bywałam. Poczytałam i już sama nie wiem ;)
sprawdziłam też moje zawiadomienie, no i jest Grunwaldzka 20 więc chyba zostaję w Stegnie. Trzeba będzie zakupić ciepłe buty i postawić na budowanie formy, zarówno na zabiegach jak i po :D
miło że odpisałaś. ja mam tez takie skierowanie. po sprawdzeniu wykazu turnusow i telefonie do fali okazuje sie że turnus zus jest od 28 w albatrosie w krynicy. w sumie to juz mi jest wszysko jedno byl bylo wiadomo gdzie dojechać. jeszcze zadzwonie w chwili wolnej do zusu. tez zamierzałem budowac formę hehe ale opinie są niestety kiepskie w tym zakresie...zwlaszcza po zabiegach. przyjdzie nudzić sie w jakimś ciemnym kąciku 😭😭
motylek7
Kuracjusz
Kuracjusz

No to jedynym ratunkiem będzie doborowe towarzystwo :D Może jeszcze znajdzie się ktoś chętny do zimy w nadmorskim klimacie?
Zastanawiam się tylko w jakiej miejscowości. Dziś pani w recepcji w Stegnie powiedziała, że bez względu na zamieszczoną rozpiskę turnusów jeśli mam w zawiadomieniu Stegnę to jadę do Stegny :lol:
Awatar użytkownika
Slawekg
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

motylek7 pisze: 06 lis 2018 20:50 No to jedynym ratunkiem będzie doborowe towarzystwo :D Może jeszcze znajdzie się ktoś chętny do zimy w nadmorskim klimacie?
Zastanawiam się tylko w jakiej miejscowości. Dziś pani w recepcji w Stegnie powiedziała, że bez względu na zamieszczoną rozpiskę turnusów jeśli mam w zawiadomieniu Stegnę to jadę do Stegny :lol:
już sam nie wiem co robić... zmienić miejsce ? jak czytam opinie to cos strasznego. pozdrawiam ze szpitala 😎
ODPOWIEDZ