Sanatorium "PERŁA " w SOPOCIE

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jozef1809
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2011 06:03

Sanatorium "PERŁA " w SOPOCIE

Post autor: jozef1809 »

Kto byłw sanatorium PERŁA w Sopocie proszę o opinie .
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Re: Sanatorium "PERŁA " w SOPOCIE

Post autor: violet58 »

Witam
Byłem w Perle w czerwcu ub. roku. Budynek częściowo po remoncie, warunki pobytowe przyzwoite. Tylko winda to horror - pamięta czasy wczesnego Gierka. Wyżywienie dobre, nie narzekam ale ja chciałem zrzucić parę kilogramów. Na piętrze kawiarenka ale drogo wstęp 10 złotych. Mieszkałem w czwórce (2x2) więc 4 dychy postanowiliśmy z kolegami wykorzystać w inny sposób ;-)
Na jedynkę nie ma co liczyć, personel zabiegowy w porządku, pielęgniarki mniej. Baza zabiegowa na miejscu, na parterze, bez basenu. Dostęp do sieci (WiFi) na parterze i I piętrze - hasło w recepcji. Bo sanatorium Perła to w części OSW Baltic. Ja miałem to szczęście, że trafiłem na piękną pogodę i wspaniałe towarzystwo, a to 90% udanego pobytu. Czego Tobie i wszystkim życzę.
ODPOWIEDZ