Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam "forumowiczów", czy ktoś był w ośrodku rehabilitacyjno-wypoczynkowym Krystyna w Busko-Solec, PROSZĘ NIE MYLIĆ ze szpitalem uzdrowiskowym Krystynka w Busku-Zdroju. Będę zobowiązana za wszelkie informacje, a ktoś zna jakiś dojazd oprócz kursów PKS, poproszę o adres strony www.
Pozdrawiam serdecznie Danka
Ja nie byłam w Krystynie, byłam w Solec-Zdrój 3lata temu jeździły Busy--ten sam przystanek co autobusy. Solec-Zdrój malutka urokliwa miejscowość piękny park najlepsza siarka. Bunia