Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
TRAGEDIA......dziś wróciłam z Fali...czarna rozpacz.Ten ośrodek jeszcze istnieje dzięki rehabilitantom i recepcjonistkom i panie sprzątające są milsze od obsługi w kuchni i na stołówce.Kiedy po sterczeniu pod drzwiami stołówki wejdzie się o oznaczonej porze to słyszy się ,,kto To tu wpuścił?'Za każdym razem liczone są osoby ,które przyszły na posiłek ,aby nie wydać za dużo-mimo że ZUS zapłacił za wszystkich kuracjuszy.Trzeba się tłumaczyć dlaczego bierzesz kanapkę mimo że wiadomo że jesteś człowiekiem chorym i nie zawsze o tej porze możesz zjeść ,albo potrzebujesz zagryżć leki za godzinę.Obsługa na stołówce z czasów komuny zwłaszcza ta najstarsza pani MEGA NIEMIŁA -staram się opisać delikatnie i grzecznie bo zupełnie inne epitety cisną się na usta.....Basenu ani kriokomory nie ma ale strzałki są....znaczy będą.....za parę lat.Byłam 2 lata temu ,miały być ha ha...Raz był kurczak i raz jakiś stek a tak ....mielony ,mielony mielony i jeszcze raz mielony pod każdą postacią.No i podział na ZUS i prywatnych....porażka.Byłam w różnych ośrodkach i pierwszy raz z tym się spotkałam.Nawet wieczorki ZUS i prywatni.Przecież patrząc na koszty jakie płaci ZUS i prywatni to zusowski kuracjusz jest 2 razy droższy wiec cenniejszy więc dlaczego DYSKRYMINOWANY przez osrodek FALA?.....NIE JEDZCIE TAM...ja niestety byłam drugi raz i ostatni