Szczawno Zdrój
-
barbara1955
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 03 sie 2012 20:37
Szczawno Zdrój
POzdrawiam
-
bewe
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sty 2014 21:20
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Szczawno Zdrój
Byłam ale bardzo dawno temu(10 lat)tak jak piszą małe kameralne sanatorium nie więcej jak dwadzieścia kilka osób,byłąm w pokoju typu studio(2+2)ze wspólną łazienką ja miałam akurat balkon a wydaje mi się ,że były tylko2 lub 3 z balkonem.Wtedy już warunki w moim pokoju były dobre(jak pooglądasz zdjęcia Szczawno Anka)to akurat jest tam zdjęcie pokoju w którym byłam.Na posiłki do Domu Zdrojowego po drugiej stronie ulicy(jedzenie kiepskie wtedy i jak piszą teraz też)na zabiegi chodziłam do przyrodoleczniczego a gimnastyka była w Młynarzu około200-300m.Ogólne wrażenia bardzo dobre ale byłam na przełomie maja i czerwca-pogoda dopisywała ,miasteczko przepiękne o tej porze roku.Teraz ponownie dostałąm skierowanie wraz z mężem do Szczawna ale w pażdzierniku do Młynarza, podobno o tej porze roku kiepsko tam ze zdrowym powietrzem wiadomo sezon grzewczy,a sam Młynarz nie ma pochlebnych opinii no ale pożyjemy zobaczymy.Najnowszych wiadomości nie mam ale ta garść starych może Ci choć trochę pomoże.Pozdrawiambarbara1955 pisze: 28 sie 2017 11:11 Czy ktoś może był w sanatorium Anka Szczawno zdrój ? nie za wiele można przeczytać o tym sanatorium .
POzdrawiam
-
barbara1955
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 03 sie 2012 20:37
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy