Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Postnowiłam prywatnie wykupić 14 dniowy turnus .Kto był gdzies w tym roku i może polecic :fajne miejsce ,dobre ceny ,dobre zabiegi z dziedziny reumatologi .Czy ktos sie spotkał z rehabilitantem o specjalizacji osteopata?
Czekam na opinie .
Pozdrawiaam forumowiczów
Jak wydzwaniałam o płatny turnus to dopiero wolne turnusy na listopada 2017r. W pokojach jednoosobowych może dwójki szybciej ale trza se znależć samemu współlokatora. Tak mi panie odpowiadały jak wydzwaniałam.