Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Polecam magazyn siatkarski..Polska 2017r
W programie poruszane są tematy związane z rozgrywkami ligowymi i zbliżającymi się w sierpniu ME mężczyzn w piłce siatkowej
Polsat Sport w czwartki o 20h....
A na antenie Naszego Sanatorium jako "live".
To będzie wyższa sztuka jazdy dla naszego trenera poukładać team na mistrzostwa.
Tym nie mniej 3majmy kciuki...
Nowy trener siatkarzy Ferdinado De Giorgi..zadebiutuje w roli Trenera Polski w meczu z Iranem 20 maja.2 czerwca zacznie się Liga Światowa a 24 sierpnia mistrzostwa Europy w Polsce.To najważniejsza tegoroczna siatkarska impreza.
Michał Kubiak...nadal będzie kapitanem reprezentacji tak postanowił De Giorgi...po rozmowie z siatkarzem....pozdrawiam kibiców tego pięknego sportu
ładnie grali, choć sporo błędów własnych po każdej stronie siatki. Faworytów nie ma...na pewno mocna Rosja, Francja, Serbia, Niemcy...w zasadzie to słabych nie ma, są tylko troszkę słabsi
No jak miło ze Leonie też oglądasz mecze...myślałam że tylko ja taka wariatka jestem
Masz rację nie ma słabych drużyn. ..każdy chce wygrać i zdobyć medal...zobaczymy co dalej...pozdrawiam Ciebie i kibicujemy dalej chłopakom. ...